reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ostal się jeden pecherzyk 23mm po lewej stronie. Po prawej stronie już pękł przypuszczam że wczoraj te bóle co były to pekal dobrze że został chociaż ten jeden
Endo 10mm czekam.na preparatyke i lecimy

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Może pyknie na peknietym ;-) a do wyboru jest jeszcze niepekniety. Duże szanse

reklama
Jestem już dziewczynki po ginekolog ponagniatal ten duży pecherzyk co by szybciej pękł a krew robię 15dpiui

Co polecicacie na druga fazę cyklu w razie zagniezdzenia? Nie mówię o luteine ani o dupku tylko coś innego działającego równie skutecznie lub podobnie

Oki wracając od teściowej kupię całego ananasa. A ten z puszki może być?

Świeży i plaster dziennie przez parę dni teraz.
Jak tam nasienie ?
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chyba pęka ten duży tak mnie boli strasznie podbrzusze że aż mnie w tyłku kole ból niesamowity nic wstapie po tego ananasa i jadę do domu nospe jeszcze muszę kupić. Ja Cię kręcę ale ciulowy ból takie kłucie jak igłą albo skrecanie jak w pierwszy dzień okresu.

Nasienie dobre 15mln żywych plemników tak mi powiedział ruchliwość A 15mln ale ile to procentowo to nie wiem

Do góry