Może pyknie na peknietym ;-) a do wyboru jest jeszcze niepekniety. Duże szanseOstal się jeden pecherzyk 23mm po lewej stronie. Po prawej stronie już pękł przypuszczam że wczoraj te bóle co były to pekal dobrze że został chociaż ten jeden
Endo 10mm czekam.na preparatyke i lecimy
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
Jedz ananasa. Z tych niechemicznych rzeczy ;-)Co polecicacie na druga fazę cyklu w razie zagniezdzenia? Nie mówię o luteine ani o dupku tylko coś innego działającego równie skutecznie lub podobnie
jadzia715
Fanka BB :)
Oki wracając od teściowej kupię całego ananasa. A ten z puszki może być?Jedz ananasa. Z tych niechemicznych rzeczy ;-)
reqiem
Świeży i plaster dziennie przez parę dni teraz.Oki wracając od teściowej kupię całego ananasa. A ten z puszki może być?
Jak tam nasienie ?
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Świeży tylko i 2 plastry dziennie ale tylko 2 dni po IUIOki wracając od teściowej kupię całego ananasa. A ten z puszki może być?
Lepszy jest ten prawdziwy ;-) w puszce więcej cukru niż ananasaOki wracając od teściowej kupię całego ananasa. A ten z puszki może być?
zuzik85
Jadzia świeży ananas przez 2 dni po IUI. Orzechy (magnez działa przeciwskurczowo).
Acard na ukrwienie macicy.
Acard na ukrwienie macicy.
reklama
jadzia715
Dziewczyny chyba pęka ten duży tak mnie boli strasznie podbrzusze że aż mnie w tyłku kole ból niesamowity nic wstapie po tego ananasa i jadę do domu nospe jeszcze muszę kupić. Ja Cię kręcę ale ciulowy ból takie kłucie jak igłą albo skrecanie jak w pierwszy dzień okresu.
Nasienie dobre 15mln żywych plemników tak mi powiedział ruchliwość A 15mln ale ile to procentowo to nie wiem
Nasienie dobre 15mln żywych plemników tak mi powiedział ruchliwość A 15mln ale ile to procentowo to nie wiem
Podziel się: