zuzik85
Fanka BB :)
No to poprawcie jak tylko dotrzesz do domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobimy [emoji4][emoji4][emoji41]właśnie pojawił się śluz plodny mnóstwo go no i delikatne plamienie. Też tak mialyscie po iui?No to poprawcie jak tylko dotrzesz do domu.
Ja nie mialam ani wczesniej ani teraz. Ogolnie to jestem 5 dni po i mam bole kregoslupa ale to moze byc ot tak,czesto mnie boli no i duze uplawy. Czemu to sie tak dluzy...Tak zrobimy [emoji4][emoji4][emoji41]właśnie pojawił się śluz plodny mnóstwo go no i delikatne plamienie. Też tak mialyscie po iui?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
No napisałam do gina czego to tak. Ale jestem pewna że doszło do pęknięcia [emoji41][emoji41] ja nie liczę nawet niech się dzieje co chce [emoji5][emoji5]Ja nie mialam ani wczesniej ani teraz. Ogolnie to jestem 5 dni po i mam bole kregoslupa ale to moze byc ot tak,czesto mnie boli no i duze uplawy. Czemu to sie tak dluzy...
Ja zawsze podczas owulacji odczuwam silny ból promieniujący aż na odbyt, aż czasami nie mogę się odgiąć ani usiąść ! Także mam nadzieję, że to akurat u Ciebie znak pęknięcia - byłoby idealnie ! <3 A co do plamienia to plamiłam, ale z tego względu, że podczas zabiegu lekarz troszkę uszkodził mi szyjkę macicy która jest bardzo delikatna, nie ma powodu do obawDziewczyny chyba pęka ten duży tak mnie boli strasznie podbrzusze że aż mnie w tyłku kole ból niesamowity nic wstapie po tego ananasa i jadę do domu nospe jeszcze muszę kupić. Ja Cię kręcę ale ciulowy ból takie kłucie jak igłą albo skrecanie jak w pierwszy dzień okresu.
Nasienie dobre 15mln żywych plemników tak mi powiedział ruchliwość A 15mln ale ile to procentowo to nie wiem
Dziękuję Ci bardzo za wiadomość właśnie tak myślałam bo dwa razy wkladal ta słomkę i ruszał wziernikiem i pytał czy mnie boli więc myślę że musiał gdzieś zaciac ale to nic.Ja zawsze podczas owulacji odczuwam silny ból promieniujący aż na odbyt, aż czasami nie mogę się odgiąć ani usiąść ! Także mam nadzieję, że to akurat u Ciebie znak pęknięcia - byłoby idealnie ! <3 A co do plamienia to plamiłam, ale z tego względu, że podczas zabiegu lekarz troszkę uszkodził mi szyjkę macicy która jest bardzo delikatna, nie ma powodu do obaw
Ja rozkladałam.Dziewczyny mam pytanie do tych co podchodzimy do inseminacji więcej niż 2 razy. W jakim odstępie czasu.mialyscie zabiegi? Co miesiąc czy rozkladalyscie to sobie w czasie?