reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hejo!

@agawid tak miałam IUI na dwóch nie pęknietych pęcherzykach.
Cieszę sie bardzo. Zawsze marzyłam o bliźniakach. :)
Ale strach nie minie nigdy...
Teraz dbaj o siebie i o nic się nie martw . [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]mnie brzuch boli jak na okres i za 6 minut robię ovitrelle i jadę na zakupy bo tatuś przyjeżdża do córeczki na obiad [emoji4]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hejo!

@agawid tak miałam IUI na dwóch nie pęknietych pęcherzykach.
Cieszę sie bardzo. Zawsze marzyłam o bliźniakach. :)
Ale strach nie minie nigdy...
Kurcze jak wyhodować takie DWA piękne prcherzyki ... ;-) podziel się pomysłem :-D marze o dwójce na raz ... chyba już niczego nie chciałabym więcej. Żadnych innych marzeń

Kurcze jak wyhodować takie DWA piękne prcherzyki ... ;-) podziel się pomysłem :-D marze o dwójce na raz ... chyba już niczego nie chciałabym więcej. Żadnych innych marzeń
Od 2d.c Aromek przez 5 dni.
Od 1d.c koenzym q10 do owulacji.
Od 1d.c acard do bety.
Dwa dni przed IUI plaster świeżego ananasa.
Dwa dni po IUI plaster świeżego ananasa.
Około 3-4 dni przed owulacją papka z awokado, banana i łyżki nasion chia.
Od początku cyklu zero alkoholu.
Po IUI minimalny wysiłek fizyczny, zero gorących kąpieli.

To tak w teorii ;)

Na mnie podziałało. Kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Od 1d.c acard do bety.

To tak w teorii ;)

Koenzym q10 można brać tylko do domniemanej owulacji ? I wiesz coś może na temat niepokalanka ? Albo piła może któraś z Was zioła ojca Sroki ? :)

Ja pilam ale totalnie rozlegulowal ni się cykl. Dla mnie kompletna klapa. Zrobiłam zastrzyk ovitrelle rano do tej pory mnie boli miejsce uklucia...ehh....

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Od 1d.c acard do bety.

To tak w teorii ;)

Dziękuje ! Zastosuje taka kuracje w przyszłym cyklu. A ten koenzym q10 to jakiejś konkretnej firmy? Można to tak kupić w tabletkach ?

reklama
Dziękuje ! Zastosuje taka kuracje w przyszłym cyklu. A ten koenzym q10 to jakiejś konkretnej firmy? Można to tak kupić w tabletkach ?
mój był firmy wellmark, dawka 30mg.

Tylko wiesz, organizm to nie program w którym robisz "kopiuj - wklej" :)

Aaaa! no i ja biorę cały czas od października euthyrox 25, na obniżenie TSH (mój wynik był w normie, ale do ciąży najlepiej w granicach 1 - 2)

Do góry