Sosenka,Zuzik po cichu gratuluje Matko jakie emocje,zapomnialam ze mam zupe na gazie tak sie wczytalam Ja dzisiaj na kolejnym podgladaniu. Wyglada to tak. Pecherzyk ma 22mm a endomwtrium niecale 7mm takze podroslo. Opcje sa dwie jak mowi lekarz. Prztjezdzamy jutro i spr czy pecherzyk pekl,jesli tak to maz oddaje nasienie i robiny iui. Jesli nie to dostaje zastrzyk i we wtorek rano przyjezdzam juz na iui. Lekarz obstawia ze jutro jeszcze nie peknie i pewnie iui bedzie we wtorek. Niby lepiej bo do wtorku endo ma szanse osiagnac jeszcze lepszy rozmiar. Dzisiaj jeszcze wcinam migdaly i ananasa. Milej niedzieli
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Super, że tak codziennie podglądacie co się dzieje. Pewnie wcinaj i winko czerwone [emoji4][emoji4] w jakim mieście klinika?Sosenka,Zuzik po cichu gratuluje Matko jakie emocje,zapomnialam ze mam zupe na gazie tak sie wczytalam Ja dzisiaj na kolejnym podgladaniu. Wyglada to tak. Pecherzyk ma 22mm a endomwtrium niecale 7mm takze podroslo. Opcje sa dwie jak mowi lekarz. Prztjezdzamy jutro i spr czy pecherzyk pekl,jesli tak to maz oddaje nasienie i robiny iui. Jesli nie to dostaje zastrzyk i we wtorek rano przyjezdzam juz na iui. Lekarz obstawia ze jutro jeszcze nie peknie i pewnie iui bedzie we wtorek. Niby lepiej bo do wtorku endo ma szanse osiagnac jeszcze lepszy rozmiar. Dzisiaj jeszcze wcinam migdaly i ananasa. Milej niedzieli
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
SOSENKA90
Sosenka,Zuzik po cichu gratuluje Matko jakie emocje,zapomnialam ze mam zupe na gazie tak sie wczytalam Ja dzisiaj na kolejnym podgladaniu. Wyglada to tak. Pecherzyk ma 22mm a endomwtrium niecale 7mm takze podroslo. Opcje sa dwie jak mowi lekarz. Prztjezdzamy jutro i spr czy pecherzyk pekl,jesli tak to maz oddaje nasienie i robiny iui. Jesli nie to dostaje zastrzyk i we wtorek rano przyjezdzam juz na iui. Lekarz obstawia ze jutro jeszcze nie peknie i pewnie iui bedzie we wtorek. Niby lepiej bo do wtorku endo ma szanse osiagnac jeszcze lepszy rozmiar. Dzisiaj jeszcze wcinam migdaly i ananasa. Milej niedzieli
To ekstra! Mamy szczęśliwy miesiąc wiec Tobie tez się uda!!! [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
31.01 rano.To kiedy miałaś iui? 30tego? Dzień po mnie?
zuzik85
Weź nospe, dodatkowy Duphaston i leż!!!! Nogi do góry na poduszki. Pij melisę.Mnie boli brzuch i czuje ze to zwiastuje coś niedobrego [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
SOSENKA90
Weź nospe, dodatkowy Duphaston i leż!!!! Nogi do góry na poduszki. Pij melisę.
Dupka biorę 2x1, luteinę dopochwowo 3x1 ... myślisz ze to mało ?
Ostatnim razem jak mówiłam ze mnie boli brzuch lekarz mówił ze to normalne, bo tam jest teraz „wojna” i organizm walczy... no i skończyło się jak sie skończyło
zuzik85
Ja wzięłabym dodatkowy. Nie zaszkodzi. Albo zwiększ 2x2 dupki.Dupka biorę 2x1, luteinę dopochwowo 3x1 ... myślisz ze to mało ?
Ostatnim razem jak mówiłam ze mnie boli brzuch lekarz mówił ze to normalne, bo tam jest teraz „wojna” i organizm walczy... no i skończyło się jak sie skończyło
Uwierz mi, dziewczyny po in vitro biorą końskie dawki (nawet Progesteron w zastrzykach)
reklama
Podziel się: