reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sosenka,Zuzik po cichu gratuluje:) Matko jakie emocje,zapomnialam ze mam zupe na gazie tak sie wczytalam:) Ja dzisiaj na kolejnym podgladaniu. Wyglada to tak. Pecherzyk ma 22mm a endomwtrium niecale 7mm takze podroslo. Opcje sa dwie jak mowi lekarz. Prztjezdzamy jutro i spr czy pecherzyk pekl,jesli tak to maz oddaje nasienie i robiny iui. Jesli nie to dostaje zastrzyk i we wtorek rano przyjezdzam juz na iui. Lekarz obstawia ze jutro jeszcze nie peknie i pewnie iui bedzie we wtorek. Niby lepiej bo do wtorku endo ma szanse osiagnac jeszcze lepszy rozmiar. Dzisiaj jeszcze wcinam migdaly i ananasa. Milej niedzieli:)

reklama
Sosenka,Zuzik po cichu gratuluje:) Matko jakie emocje,zapomnialam ze mam zupe na gazie tak sie wczytalam:) Ja dzisiaj na kolejnym podgladaniu. Wyglada to tak. Pecherzyk ma 22mm a endomwtrium niecale 7mm takze podroslo. Opcje sa dwie jak mowi lekarz. Prztjezdzamy jutro i spr czy pecherzyk pekl,jesli tak to maz oddaje nasienie i robiny iui. Jesli nie to dostaje zastrzyk i we wtorek rano przyjezdzam juz na iui. Lekarz obstawia ze jutro jeszcze nie peknie i pewnie iui bedzie we wtorek. Niby lepiej bo do wtorku endo ma szanse osiagnac jeszcze lepszy rozmiar. Dzisiaj jeszcze wcinam migdaly i ananasa. Milej niedzieli:)
Super, że tak codziennie podglądacie co się dzieje. Pewnie wcinaj i winko czerwone [emoji4][emoji4] w jakim mieście klinika?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

To ekstra! Mamy szczęśliwy miesiąc wiec Tobie tez się uda!!! [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Weź nospe, dodatkowy Duphaston i leż!!!! Nogi do góry na poduszki. Pij melisę.

Dupka biorę 2x1, luteinę dopochwowo 3x1 ... myślisz ze to mało ?

Ostatnim razem jak mówiłam ze mnie boli brzuch lekarz mówił ze to normalne, bo tam jest teraz „wojna” i organizm walczy... no i skończyło się jak sie skończyło

Dupka biorę 2x1, luteinę dopochwowo 3x1 ... myślisz ze to mało ?

Ostatnim razem jak mówiłam ze mnie boli brzuch lekarz mówił ze to normalne, bo tam jest teraz „wojna” i organizm walczy... no i skończyło się jak sie skończyło

Ja wzięłabym dodatkowy. Nie zaszkodzi. Albo zwiększ 2x2 dupki.
Uwierz mi, dziewczyny po in vitro biorą końskie dawki (nawet Progesteron w zastrzykach)

reklama
To tak zrobię... nie jest to taki ciągły ból tylko od czasu do czasu czuje rozpieranie i takie delikatne skurcze i krzyż mnie boli tez.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry