reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam pytanie dotyczące iui w Twojej klinice ;-) jak wygląda procedura : jakie leki i czy nasienie podkręcaja sterydami ? Rozważam podejście drugie.
no i tu trudno powiedzieć bo indywidualnie doktor podchodzi, mój mąż ma nasienie dobre więc nic nie trzeba podkręcać nie wiem więc czy sterydy używają, wina leży po mojej stronie a u mnie aromek pęcherzyki rosną więc potem ewentualnie na pęknięcie jak LH nie podskoczy i tyle

reklama
jedno co teraz wprowadzili to podpisy elektroniczne więc na wizycie przed inseminacją musi być partner i podpisać papiery trochę uciążliwe jak się daleko mieszka, ale jak pójdziesz w 12 dc to raczej się wstrzelisz, żeby już ustalić termin i wziąć ten podpis...

Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak z innej beczki ,ile wasi m wstrzymują nasienie przed? Bo w sumie nie zapytalam giny ... 5 dni ? Czy już za długo?

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
My tak 3-4 dni. Zwykle 3.
Nowa armia jest dojrzała po 72 godzinach od ostatniego wytrysku.

Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]

a nie możesz zamówić? ja tak zawsze robię i następnego dnia mam

Swoją drogą to mój mąż też tak ma, musi być teraz i już!
To często uciążliwe, nawet dla mnie samej, ale tak już mam, na uszach stanę ale muszę załatwic to co mnie gnębi bo nie zasnę [emoji23] Jaki znak zodiaku Twój M. ?

reklama
Dziewczyny a witaminę b6 to cały cykl czy też tylko do owu brać tak jak olej z wiesiolka?

Do góry