reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam pytanie dotyczące iui w Twojej klinice ;-) jak wygląda procedura : jakie leki i czy nasienie podkręcaja sterydami ? Rozważam podejście drugie.
no i tu trudno powiedzieć bo indywidualnie doktor podchodzi, mój mąż ma nasienie dobre więc nic nie trzeba podkręcać nie wiem więc czy sterydy używają, wina leży po mojej stronie a u mnie aromek pęcherzyki rosną więc potem ewentualnie na pęknięcie jak LH nie podskoczy i tyle

reklama
jedno co teraz wprowadzili to podpisy elektroniczne więc na wizycie przed inseminacją musi być partner i podpisać papiery trochę uciążliwe jak się daleko mieszka, ale jak pójdziesz w 12 dc to raczej się wstrzelisz, żeby już ustalić termin i wziąć ten podpis...

Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak z innej beczki ,ile wasi m wstrzymują nasienie przed? Bo w sumie nie zapytalam giny ... 5 dni ? Czy już za długo?

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
My tak 3-4 dni. Zwykle 3.
Nowa armia jest dojrzała po 72 godzinach od ostatniego wytrysku.

Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]

a nie możesz zamówić? ja tak zawsze robię i następnego dnia mam

Swoją drogą to mój mąż też tak ma, musi być teraz i już!
To często uciążliwe, nawet dla mnie samej, ale tak już mam, na uszach stanę ale muszę załatwic to co mnie gnębi bo nie zasnę [emoji23] Jaki znak zodiaku Twój M. ?

reklama
Dziewczyny a witaminę b6 to cały cykl czy też tylko do owu brać tak jak olej z wiesiolka?

Do góry