Mam!!! 200 pg/ml na jeden dojrzały pęcherzyk około doby przed owulacją
No to u mnie by tak wypadało bo przy 18 miałam powyżej 5 tys to wychodzi ok 277 pg/ml na pęcherzyk [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam!!! 200 pg/ml na jeden dojrzały pęcherzyk około doby przed owulacją
Chyba ok 300@Evelevel, wiesz może ile estradiolu powinno być na jedną komórkę?
Bo mam zamiar badać w przyszłym cyklu.
Jestem z Radomia. Tak Woźniak robi iui prywatnie. Moja koleżanka z pracy 3 razy miała inseminacje. Potem zmieniła lekarza na Iwaniuka w Batmed i jest w ciąży ;-). Osobiście polecam dr Iwaniuka i dr Bator. Na radomskie warunki są luks. W Warszawie leczylam się w Invicta ale jestem bardzo niezadowolona. Nie można się tam doczekać wizyty, nie przyjmują w sob mimo że w ofercie jest. 3 mies leczyli mi infekcje i tym samym 3 razy odeslali mnie z kwitkiem. Miałam mieć badanie : droznosc jajowodow. 3 razy bez sensu stresowalam się. W końcu poszłam do innego lekarza i po zastosowaniu antybiotyku infekcja od razu odeszła.Hej Kochana. Dawno Cię nie było w krzakach siedzisz [emoji12] z wyborem lekarza nie pomogę bo ja w Lublinie się leczę. A Ty u kogo się leczysz w Radomiu? Mojego M ciotka zaszła właśnie w ciąże i mówiła coś o jakimś Wozniaku?! Nie wiem czy dobrze pamietam ale facet podobno tez w Wawie robi iui i ivf. Mówiły ze jest dość skuteczny. Jak będziesz chciała to dowiem się co gdzie i kiedy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom