reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nuna, witaj! Dawno Cie nie było :)
Na test za wcześnie. Ale jak to implantacja, to po weekendzie beta powinna ruszyć. Trzymam kciuki :)
Dziękuję, że zajęłaś się kalendarzem :*

Jestem jestem. Na czasie cały czas. Dużo nowych osób. Podczutuje. Jakoś nie miałam chęci sie odzywać. Cały czas się staramy, w kwesti zdrowia I eliminacji rzeczy które moga przeszkadzać zrobiliśmy chyba już wszystko. I po prostu jakoś ostatnio opadłam z sił I złapało mnie: czemu właśnie mnie to spotyka? Tyle robie I nadal nic. Siostra moja wlaśnie trzecim w drugim miesiącu. Nie miałam zamiaru tu smęcić ale jak poprosiłaś o kalendarz, to jestem do uslug. No I tak jakoś piszę. Brzuch boli jak co miesiąc I coraz bardziej chyba, więc raczej nie potrzebne nadzieje sobie robię. Ale coż, nie ja jedna. Prawda.

reklama
Dziewczyny, 20.11 miałam 3 IUI od tamtej pory czuje ciągnąco-kłujący ból w macicy po stronie jajnika z którego była owulacja.. czy to może być coś nie tak???

Dziewczyny, 20.11 miałam 3 IUI od tamtej pory czuje ciągnąco-kłujący ból w macicy po stronie jajnika z którego była owulacja.. czy to może być coś nie tak???
Wydaje mi się,że nie . Czasem takie bóle sa po inseminacji. Ja miałam tak po pierwszej. Oczywiście to o niczym nie świadczy ( ani o tym ,ze możesz być ani tez o tym,ze nie jesteś)

A czy ktoś z was przyjmował duphaston I w 22 dc przy 28 dniowych cyklach dostał plamień takich po mału zwiastujących okres?

A czy ktoś z was przyjmował duphaston I w 22 dc przy 28 dniowych cyklach dostał plamień takich po mału zwiastujących okres?
W trakcie brania duphasonu jak nie odstawiłam, to @ przychodziła kilka dni po terminie.
A jak odstawiłam w 26 dniu (bo mialam brać od 16 do 26) to po dwóch dniach dostawałam @. Przed nie plamiłam.

Ja natomiast już któryś raz mam tak, że mam pięć, sześć dni @, potem jest dwa trzy dni czysto i od ok 10d.c zaczynam mieć różowy lub taki beżowy śluz. Ciągle zapominam o to zapytać gina...

Cześć dziewczyny ,
od jakiegoś czasu śledzę to forum . Dziś poczułam potrzebę napisania
Jestem po trzeciej IUI,która miałam wczoraj Oczywiście nie nastawiam się. Tylko za pierwszym razem miałam wszystkie objawy itp świadczące o tym,ze się udało. Przy drugim podejściu wmówiłam sobie od początku ,ze pewnie nic z tego ,nawet nie biegałam po testy jak przy pierwszej inseminacji. Chyba nawet lepiej mieć takie podejście...mniej boli jak przychodzi @ Teraz staram się nie myśleć o tym -pielęgniarka powiedziała,ze jak tym razem się nie uda to zaczniemy przygotowania do in vitro (oczywiście jeśli będę chciała).
Powodzenia życzę :-) Ja w czwartek będę miała moja 3 iui. Mimo,ze to dopiero przede mna juz obliczam kiedy moge miec 4,do której zresztą nigdy nie planowalam podchodzic....Bo na 3 zamierzałam odpuscic.

reklama
Powodzenia życzę :-) Ja w czwartek będę miała moja 3 iui. Mimo,ze to dopiero przede mna juz obliczam kiedy moge miec 4,do której zresztą nigdy nie planowalam podchodzic....Bo na 3 zamierzałam odpuscic.
Trzymam kciuki ja też już się zastanawiam co później
Jedno jest pewne - nie odpuszczam
Bo kiedyś musi się udać

Do góry