reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Miesniakow raczej nie mam. Zawsze wszystko bylo ok. Okres mam do 6 dni ale to juz plamienie na koncu a dzisiaj normalny okres dalej. Jak sie nic nie zmieni to rano pojade do lekarza.

reklama
Pierwszy raz od kiedy staramy się o dzidziusia tak bardzo czekałam na @ a dziś cieszę się , że przyszła, bo to oznacza, że za 2 dni mogę zacząć stymulację potem już tylko 5 dni do sprawdzenia czy są jajeczka i dalej IUI. W tym cyklu postanowiłam, że się uda i nie widzę innej opcji ;) Gdyby tylko ten czas leciał szybciej. Czy jestem szalona? :p

cholerny @ nawet nie pozwolił mi ZAKUPIC testu a co dopiero sprawdzac. Nawet mi się nie chce płakać. Spróbuję podejść teraz do tego jak do.. Egzaminu na prawo jazdy. Co będzie to będzie ale dołożę wszelkich starać żeby zdać. I nikomu nie powiemy. Przyjaciółce, siostrze nic. I nie będę tyle o tym myśleć. Ot obietnica noworoczna.o_O

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

LISTOPAD
27
- HiperNova - testowanie po IUI
29 - HiperNova - przewidywany termin @
?? - Joaszka - testowanie po IUI

GRUDZIEŃ
1 - nuna85- testowanie, ale raczej przeczuwam @
2/3 - ewa199 - testowanie/przewidywany termin @
4 - sroka87- testowanie po 3 IUI
15 - zuzik85 - przewidywany termin @

luska22 - laparoskopia
Evelevel - start z IVF
Candygirl600 - III podejście do IUI

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

Ja dzisiaj dzwoniłam i od soboty clo, 4 grudnia wizyta na monitorowanie i pewnie 7 lub 8 drugie podejście do IUI. Przed samymi światami przewidywany @.

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

LISTOPAD
27
- HiperNova - testowanie po IUI
29 - HiperNova - przewidywany termin @
?? - Joaszka - testowanie po IUI

GRUDZIEŃ
1 - nuna85- testowanie, ale raczej przeczuwam @
2/3 - ewa199 - testowanie/przewidywany termin @
4 - sroka87- testowanie po 3 IUI
4 - reqiem- monitoring cyklu przed kolejną IUI
15 - zuzik85 - przewidywany termin @

luska22 - laparoskopia
Evelevel - start z IVF
Candygirl600 - III podejście do IUI

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

reklama
Do góry