reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny czy Wy po inseminacjach i tych stymulacjach troche się rozregulowałyście? ja do tej pory miałam szalenie regularne miesiączki a teraz różnica sięga nawet 5 dni !!! dziś dostałam znów @,w 25 dniu cyklu....skróciła się mi się faza lutealna
Hej! W takim wypadku zrobilabym miedzy 20 a 23 dniem cyklu badanie progesteronu. Bo ewidentnie jest jakieś zaburzenie ze strony ciałka żółtego. I może po następnej IUI bedziesz potrzebować większych dawek progesteronu.
Jak już zrobisz IUI na niepękniętym pęcherzyku to szkoda by było jakby prg było za mało w organiźmie.
;)

Hej. Dlaczego w styczniu? Ja też mam jeden niedrożny jajowod. A owu mialam 4 razy pod rząd po str niedrożnej. Po stymulacji mam zawsze pęcherzyki w obu jajnikach i miałam 2 iui pod rząd. Po 1 mialam przerwe ale była torbiel...
To nie zawsze jest tak że owu na zmianę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka, nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś :* w takim razie nie odpuszczam tylko działamy dalej :)

Joaszka, nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś :* w takim razie nie odpuszczam tylko działamy dalej :)
Lekarz Ci nie powiedział? U mnie stymulacja jest po to żeby lewy jajnik wziął się do pracy bo przez 4 cykle pracował tylko prawy (ten niedrożny). A po stymulacji zawsze przynajmniej jeden pęcherzyk dominujący jest po każdej stronie...
[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z was po clo czuje się jak zombie? Dla mnie tragedia jestem strasznie rozbita, mam problemy z koncentracją i do tego te wypryski na twarzy... a jeśli teraz by się nie udało (tfu tfu) to mam zacząć brać 2 tabletki.
Ja miałam straszne bóle głowy i maleńkie krostki na czole, uderzenia gorąca no i niestety wzrost wagi.

Niestety beta negatywna :(
Ale jestem bardzo zaskoczona moja reakcją, bo poprostu otworzyłam kalendarz i zaczęłam planować kolejne kroki, nie wpadłam w histerię jak to sobie wyobrażałam. Kolejne podejście dopiero w styczniu, bo jedna stronę mam niedrożną :/
A na razie skupie się na innych rzeczach. I oczywiście za was trzymam mocno kciuki :*
Przykro mi :( ale ważne, że nie załamujesz rąk idziesz dalej! Uda się z taki nastawieniem na pewno ;)

reklama
Do góry