reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja dostalam 2 tygodnie L4 :) wiadomo ze w pierwszych dniach wskazany jest odpoczynek pozniej wrocilam do normalnego trybu zycia oczywiscie bez dzwigania i wysilku az do bety :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm ja mam 4 dni i jutro juz myślę że wrócę do codzienności

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro jadę na kolejne usg oby tym razem urosły [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki.
Pojechałam dziś na usg. I mam kołomyje. Mam jeden pęcherzyk 15,5 w prawym, endo 9.7, ciężko mi było mieć takie w 14-15 dc i przy pęcherzykach wielkości 20 mm. i słuchajcie trochę płynu. I lekarz sam nie wie, czy owu już była. Mówi, że mogła być bo trochę płynu. A wczoraj wieczorem ból miałam niesamowity. Ledwo wytrzymałam. Według miesiączki dziś jest 16 dc. Każe mi jechać jutro, tylko nie wiem po co i nawet jak bym chciała to nie mam jak. Już dziś robotę zawaliłam.
Co o tym myślisz? Lub inne staraczki?

Trzymam kciuki.
Pojechałam dziś na usg. I mam kołomyje. Mam jeden pęcherzyk 15,5 w prawym, endo 9.7, ciężko mi było mieć takie w 14-15 dc i przy pęcherzykach wielkości 20 mm. i słuchajcie trochę płynu. I lekarz sam nie wie, czy owu już była. Mówi, że mogła być bo trochę płynu. A wczoraj wieczorem ból miałam niesamowity. Ledwo wytrzymałam. Według miesiączki dziś jest 16 dc. Każe mi jechać jutro, tylko nie wiem po co i nawet jak bym chciała to nie mam jak. Już dziś robotę zawaliłam.
Co o tym myślisz? Lub inne staraczki?
Może być późniejsza owulacja bo 15 mm to jeszcze mało ja bym poczekała 2 dni i wtedy sprawdzić

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry