cikulinka
Fanka BB :)
kurcze już ale to zlecialo ciotka staraczka trzyamm kciuki kochana:* daj znaćJutro robiw bete po moim pierwszym podejściu do in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze już ale to zlecialo ciotka staraczka trzyamm kciuki kochana:* daj znaćJutro robiw bete po moim pierwszym podejściu do in vitro
Kochana no niestety nie udało się.. poleciała dziś na bete i dupa... Ale walczę dalej za Ciebie też 3mam kciukikurcze już ale to zlecialo ciotka staraczka trzyamm kciuki kochana:* daj znać
Przykro mi bardzo trzymam kciuki za kolejne podejście. Pisz nam na bieżąco. PozdrawiamKochana no niestety nie udało się.. poleciała dziś na bete i dupa... Ale walczę dalej za Ciebie też 3mam kciuki
No niestety nie... No takie życie że nie wszystkim się udaje bardziej bym skłoniła się mu temu że więcej dziewczyn zachodzi w ciążę po drugim podejściu teraz tylko czekam na @ żeby przyszła i jak będzie wszystko dobrze to podchodzę znowu... dużo nerwow to kosztuje chyba nawet więcej niż przy IUI bo tu mamy większe szanse i większe nadzieję..Zylwia nie udalo sie pierwsze in vitro? Mozesz opowiedziec cos wiecej.
A ile masz jeszcze mrozaczków?No niestety nie... No takie życie że nie wszystkim się udaje bardziej bym skłoniła się mu temu że więcej dziewczyn zachodzi w ciążę po drugim podejściu teraz tylko czekam na @ żeby przyszła i jak będzie wszystko dobrze to podchodzę znowu... dużo nerwow to kosztuje chyba nawet więcej niż przy IUI bo tu mamy większe szanse i większe nadzieję..
No niestety nie... No takie życie że nie wszystkim się udaje bardziej bym skłoniła się mu temu że więcej dziewczyn zachodzi w ciążę po drugim podejściu teraz tylko czekam na @ żeby przyszła i jak będzie wszystko dobrze to podchodzę znowu... dużo nerwow to kosztuje chyba nawet więcej niż przy IUI bo tu mamy większe szanse i większe nadzieję..