reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
kurcze wiecie co ja jestem 2 dni do 6próbie iui
koleżanka dziś urodziła dziewczynkę mając dwóch synków...
i wiecie co naprawde się ciesze nawet łza nie uciekła.....myslałam ze bedzie mi jakoś zle ...
ale jakoś tak sama niewiem....chyba już przywykłam no i hcyba wziełam się na sposób zuzik musze myśleć i zachowywać się jak to ja bym w ciąży już była i już....

Zylwia nie udalo sie pierwsze in vitro? Mozesz opowiedziec cos wiecej.
No niestety nie... No takie życie że nie wszystkim się udaje :) bardziej bym skłoniła się mu temu że więcej dziewczyn zachodzi w ciążę po drugim podejściu:) teraz tylko czekam na @ żeby przyszła i jak będzie wszystko dobrze to podchodzę znowu... dużo nerwow to kosztuje chyba nawet więcej niż przy IUI bo tu mamy większe szanse i większe nadzieję..

No niestety nie... No takie życie że nie wszystkim się udaje :) bardziej bym skłoniła się mu temu że więcej dziewczyn zachodzi w ciążę po drugim podejściu:) teraz tylko czekam na @ żeby przyszła i jak będzie wszystko dobrze to podchodzę znowu... dużo nerwow to kosztuje chyba nawet więcej niż przy IUI bo tu mamy większe szanse i większe nadzieję..
A ile masz jeszcze mrozaczków?

reklama

Przykro mi. Jeśli była byś tak miła, mogę trochę podpytać.
Trochę o tym myślę, bo to już 10 lat i naprawdę nie mam już siły.
Czym mogła byś mi powiedzieć jak to wygląda? Ile komórek pobrali, ile zarodków powstało, jak wyglądają koszty pierwszego podejścia, a jak drugiej próby? Ile podali Ci zarodków? Ile jest jeszcze zamrożonych? Jakie były u Ciebie wskazania?

Do góry