reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc dziewczynki :) znowu sie pojawilam :) w skrócie jestem po 1 in vitro pelnym i jednym bez transferu poniewaz maz ma azoospermie. Teraz zmienilam klinike z provity na gyncentrum. Jestem teraz po 3 inseminacji ktora mialam w srode i czekam. Ale znajac zycie i moje szczescie znowu bedzie "lipa". Jak sie nie uda to lekarz chce zrobic histeroskopie i immunofenotyp. Mam mieszane uczucia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A przy azospermii robią iui? To ma jakiś sens??
Bo do in vitro icsi wystarczy kilka i można próbować z biopsji...
Sorki za pytanie ale zdziwiona jestem...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny byłam na monitoringu mam jeden pęcherzyk zastzryk podany jutro czyli w sobote iui dr.ma dzwonić na którą mamy się stawić jutro i z tego wszystkiego siedze jak na szpilkach ....to bedzie szósty raz......oby udany.........
Trzymam kciuki![emoji110]

Kochane napiszcie mi czy byłyście stymulowanie przed inseminacja i czy przynioslo to efekt:) ja biore lamette.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimo własnej owu miałam clostybegyt. Za pierwszym razem niestety urosł 1 pęcherzyk po złej stronie (niedrożnej). Potem lekarz zwiększył dawkę do 2 tab.dziennie i były 2 pęcherzyki po dobrej stronie i 1 po złej

reklama
Do góry