reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja miałam dopiero jedną a już 3 mce minęły. Przez ten jeden jajowód wszystko się opóźnia...
Zejdzie mi do grudnia,skończy się ważność badań...
A tak może część się przyda przy in vitro...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co robic. Chwilowo nie mam sily na nic choc jestem na urlopie. Jest tu tyle krzyczacych dzieci ze az glowa puchnie...a serce peka. Mam takie dziwne uczucie od srodka, bezsilnosc, zmeczenie, wscieklosc. Nie wiem jak to nazwac. Chciala bym miec swiety spokoj. Zasnac I sie nie obudzic, lub obudzic jak drew w 50 pierwszych randek I poznac moja mala coreczke. Naprawde brak mi sil I planu. Nie tak mialo byc.

Nie wiem co robic. Chwilowo nie mam sily na nic choc jestem na urlopie. Jest tu tyle krzyczacych dzieci ze az glowa puchnie...a serce peka. Mam takie dziwne uczucie od srodka, bezsilnosc, zmeczenie, wscieklosc. Nie wiem jak to nazwac. Chciala bym miec swiety spokoj. Zasnac I sie nie obudzic, lub obudzic jak drew w 50 pierwszych randek I poznac moja mala coreczke. Naprawde brak mi sil I planu. Nie tak mialo byc.

Wiem ze ci ciezko zwlaszcza po 4 pecherzykach :( teraz zalezy od ciebie czy sie poddasz czy znajdziesz nowe sily trzymam kciuki za ciebie :* :*

Nie znajduję słów pocieszenia. Cokolwiek napiszę to nie ukoi Twego bólu..
Napiszę tylko że trzymam kciuki za każdą Waszą decyzję![emoji110]

reklama
To uczucie kiedy zaczynają się dni płodne,śluz płodny Cię zalewa a i tak wiesz że nic z tego[emoji20]

Myślałam że przed 40 problemem będzie brak owu...a ona jest co miesiąc tylko na nic się nie przydaje bo jajowód spier...ny i nasienie do dupy...

Do góry