reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wierze Ci, nie kwestionuje pragnień...
Ale spójrz na sytuacje z mojego punktu widzenia, jeśli nie uda się Tobie, a jeśli nie uda się mi...
Albo jeśli uda się tobie, a mi nadal nie...
Nie napiszę że wiem co czujesz bo nie wiem,nie byłam w tej sytuacji. Ale rozumiem.
Ogólnie to powiem że jak ktoś czegoś nie przeszedł to nie powinien się "mądrzyć". Np.tekst koleżanki która zachodziła na zawołanie- aj bo Wy nie wiecie jak się dzieci robi? Niby żart ale jakoś nie mogła pojąć że to nie kwestia seksu w odpowiednie dni tylko problemów...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest jeszcze opcja że uda się Tobie a nie uda mi. Wtedy stan będzie 1:1[emoji12]

Ale obie Wiemy że to nie licytacja czy wyścigi...

Dziewczyny stosujące olej lniany na śluz, pamiętacie, że bierzemy tylko do owulacji? To ważne! Bo później wywołuje niekorzystne skurcze macicy, które mogą wyrzucić zarodek.
Że wiesiołek to wiem. Wydawało mi się że lniany nie. Bo siemie lniane można pić w 2 fazie...

Uda się walczymy do końca ja niby mam córkę ale gorzej jest ze mną bardziej to przeżywam na nowo tylko my wiemy jak nas to wykancza ale będzie dobrze wygramy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji56]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Kocham was wszystkie. Już od kilku dni sobie powtarzam, że w tym cyklu się uda.
Mam stresa przed jutrem, jak przed maturą...
Będę walczyć do menopauzy ;) choć to cholernie trudne.

Cześć dziewczyny podczytuje Was cały czas i za każdą z osobna trzymam kciuki &&&
Do mnie w piątek przyszła @ więc od 1 dc biore nowe leki: Pabi-Dexamethazon, Parlodel, Metformax a od 5 dc dojdzie Clo. Czy któraś z Was miała kiedyś podobny zestaw? W tym miesiącu starania naturalne a jeśli po tych lekach szczęście nadal nie dopisze to na jesień czeka mnie kolejna laparoskopia.
Pozdrawiam :)

reklama
Do góry