Mój tak samoLuska mój dostawał l4 od lekarza jak nie mógł wziąć urlopu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@froncia a byłaś w inviccie?
Polecam tam z całego serca dr Joannę Szczyptańską moja bratowa dzięki niej po 6 latach starań u innych lekarzy zaszła w ciążę przy drugim in vitro (pierwsze robił jej ktoś inny), a ja przy drugiej iui od razu rozpoznała w czym problem, dobrala odpowiednie leki i się udało
Polecam tam z całego serca dr Joannę Szczyptańską moja bratowa dzięki niej po 6 latach starań u innych lekarzy zaszła w ciążę przy drugim in vitro (pierwsze robił jej ktoś inny), a ja przy drugiej iui od razu rozpoznała w czym problem, dobrala odpowiednie leki i się udało
W Gdańsku przyjmuje w środy a tak to w GdyniSylvia Byłam w inkvicie w Gdańsk Ale tam chodziłam do endokrynologa ginekologa przez prawie rok o nic z tego nie wysZło. Ale dobrze że pisZesz a ona w Gdańsku czy gdzie przyjmuje??
U mnie był problem z nasieniem męża (80% martwych plemników, reszta ledwo co się ruszala), a u mnie z cienkim endometrium i nie zawsze pękajacymi pęcherzykami. Mąż dostał fertilMan i w 3 miesiące ogromna poprawa, a ja brałam na endometrium wiagre dopochwowo i lampkę winka dziennie plus ryby tłuste i z 5,2 mm zrobiło się 7,6 co wystarczyło na pęknięcie pęcherzyka brałam trzy zastrzyki ovitrelle i dwie dawki gonapeptyluSylvia a napisz jak był u Ciebie problem? I jak wyglądała iui jakie leki.. Kiedy odbyła sie itd.
A iui odbyła się na niepeknietym pęcherzyku w 15dc, ale jak już jechałam do domu to czułam że pękł, miałam brązowe plamienie i mocno bolało
No u mnie Endometrium okiej.... zawsze mam dobre pęcherzyki pękają i rosną same.... A mąż też ma słabsze nasienie te bierze fertilman o kilka dodatkowych witamin Ale nie udało się.. .. może pomyślę jak trzecia trzecie się nie uda to się zastanowię nad zmianą i i udam się do niej....
A bierze fertilMan czy fertilman plus?No u mnie Endometrium okiej.... zawsze mam dobre pęcherzyki pękają i rosną same.... A mąż też ma słabsze nasienie te bierze fertilman o kilka dodatkowych witamin Ale nie udało się.. .. może pomyślę jak trzecia trzecie się nie uda to się zastanowię nad zmianą i i udam się do niej....
reklama
Podziel się: