reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Agnies miałam dwie iui... jutro testuje po drugiej.... ZoabCzymy nie nastawiam się.. .juz myślami jestem przy 27 Czerwca następna iui....

@froncia a byłaś w inviccie?
Polecam tam z całego serca dr Joannę Szczyptańską :) moja bratowa dzięki niej po 6 latach starań u innych lekarzy zaszła w ciążę przy drugim in vitro (pierwsze robił jej ktoś inny), a ja przy drugiej iui :) od razu rozpoznała w czym problem, dobrala odpowiednie leki i się udało :)

Sylvia Byłam w inkvicie w Gdańsk Ale tam chodziłam do endokrynologa ginekologa przez prawie rok o nic z tego nie wysZło. Ale dobrze że pisZesz a ona w Gdańsku czy gdzie przyjmuje??

Sylvia a napisz jak był u Ciebie problem? I jak wyglądała iui jakie leki.. Kiedy odbyła sie itd.
U mnie był problem z nasieniem męża (80% martwych plemników, reszta ledwo co się ruszala), a u mnie z cienkim endometrium i nie zawsze pękajacymi pęcherzykami. Mąż dostał fertilMan i w 3 miesiące ogromna poprawa, a ja brałam na endometrium wiagre dopochwowo ;) i lampkę winka dziennie plus ryby tłuste :) i z 5,2 mm zrobiło się 7,6 co wystarczyło :) na pęknięcie pęcherzyka brałam trzy zastrzyki ovitrelle i dwie dawki gonapeptylu
A iui odbyła się na niepeknietym pęcherzyku w 15dc, ale jak już jechałam do domu to czułam że pękł, miałam brązowe plamienie i mocno bolało

No u mnie Endometrium okiej.... zawsze mam dobre pęcherzyki pękają i rosną same.... A mąż też ma słabsze nasienie te bierze fertilman o kilka dodatkowych witamin Ale nie udało się.. .. może pomyślę jak trzecia trzecie się nie uda to się zastanowię nad zmianą i i udam się do niej....

No u mnie Endometrium okiej.... zawsze mam dobre pęcherzyki pękają i rosną same.... A mąż też ma słabsze nasienie te bierze fertilman o kilka dodatkowych witamin Ale nie udało się.. .. może pomyślę jak trzecia trzecie się nie uda to się zastanowię nad zmianą i i udam się do niej....
A bierze fertilMan czy fertilman plus?

reklama
Do góry