Kochana jakbyśmy nie wierzyły to byśmy sie podchodziły do każdej iui.Chyba jutro zatestuję... To będzie 14 dzień po iui a chyba 13 po pęknięciu pęcherzyka. Jeśli coś jest to będzie widać a jak nie to odstawię tabletki żeby sztucznie cyklu nie wydłużać... ehhhh... Ostatnio jakoś siły mi już brak... Przestaję wierzyć w iui choć wiem że nie można tracić wiary
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Gdzie się leczysz i jaki jest Wasz problem? Pojawiłam się na tym forum w styczniu po pierwszej iui i miałam tylko jedną bo a to za cienkie endometrium, zmiana leków z clo na menopur i nie zareagowałam na leki, a endo piękne. Decyzja in vitro bo za dużo kasy i czasu nas to kosztowało. Nasz lekarz sam mówił, że max 3iui a wyszło ze mieliśmy jedną. We wtorek mam punkcjeChyba zrezygnuje z trzeciej iui i od razu przejdę do in vitro. Ja już psychicznie tego nie wytrzymuję... Nie mogę przestać płakać...
MoKa
U mnie w grudniu okazało się że mam maga zrosty. Poskręcane i pozrastane jajowody. Poza tym wszystko było ok. Pod koniec lutego miałam operację. Wszystko niby się udało naprawić jednak niestety dwie próby inseminacji i dwie iui nie przyniosły rezultatu więc chyba jednak jajowody nie są sprawne. Pozostaje więc tylko in vitro...
Agnieś191
Będzie dobrze każda z nas będzie mamusią.U mnie w grudniu okazało się że mam maga zrosty. Poskręcane i pozrastane jajowody. Poza tym wszystko było ok. Pod koniec lutego miałam operację. Wszystko niby się udało naprawić jednak niestety dwie próby inseminacji i dwie iui nie przyniosły rezultatu więc chyba jednak jajowody nie są sprawne. Pozostaje więc tylko in vitro...
ann88
Zaangażowana w BB
MoKa przyznam szczerze że i ja coraz częściej myślę w ten sposób.... nie wiem czy to wszystko ma sens... bo chyba tylko in vitro może coś pomóc... a powiedz mi, po laparoskopii próbowaliście naturalnie czy od razu IUI?U mnie w grudniu okazało się że mam maga zrosty. Poskręcane i pozrastane jajowody. Poza tym wszystko było ok. Pod koniec lutego miałam operację. Wszystko niby się udało naprawić jednak niestety dwie próby inseminacji i dwie iui nie przyniosły rezultatu więc chyba jednak jajowody nie są sprawne. Pozostaje więc tylko in vitro...
MoKa
Dwa razy próbowaliśmy naturalnie w tym raz ze stymulacją clo. Potem dwie iui. Pierwsza iui była raczej skazana na porażkę. Dzień po iui dopadło mnie coś i miałam przez dobę prawie 40 stopni gorączki. Zdaniem lekarza bardzo prawdopodobne że ona wszystko zniszczała dlatego tak na to iui liczyłam. Mam nadzieję że uda mi się na jutro albo wtorek umówić z lekarzem. Chcę wiedzieć jaki protokół dla mnie do in vitro przewiduje.
reklama
ann88
Zaangażowana w BB
ja też miałam stymulacje... niestety nie wyszło.chcemy podjąć jeszcze jedną próbę, potem w razie niepowodzenia chce spróbować znów IUI.. ale tylko jedna próba... myślę że więcej nie ma sensu... boje się że to i tak skończy się na in vitro...
Podziel się: