reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Jakiś optymizm od trzech dni mi dokucza .:D Dziwne, bo naturalne starania i ich niepowodzenia o wiele mniej bolą niż przy cyklach stymulowanych do iui. A to pewnie też zasługa pięknej pogody ;)
Ja też chyba dzięki pięknej pogodzie jakoś się lepiej czuje mimo ostatnich porażek. Wychodząc na spacer z psem (zwłaszcza pod wieczór) jak już po drodze widzę i czuje kwitnące bzy czy białe czy fioletowe to z zachwytu buzia mi się sama śmieje tak lubię ten zapach :D i od razu mi lepieij na duszy ;)

reklama
Moka Dziekuję ze pytasz.... no dziś dostałam @ ale narazie sie jakoś rozkrecic nie może jakoś słaby..... na jutro sie umówiłam do lekarza.. zobaczymy... :) Dam znac :)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

18 – gooossia17 (II) – beta hcg, Procreas Szczecin
19 - Sikulinda - Monitoring cyklu
19 - Luska22- Monitoring cyklu
21 - .sowa0110. - testowanie
22 - Luska22- Monitoring cyklu

23 - Bubu19821 (II) - wizyta w spr. in vitro (Szczecin)
24? - Luska22 - IUI

CZERWIEC

02.06 - Cikulinka (V) - Beta HCG
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

.sowa0110.
dopisałam Cię do naszego kalendarza :)mamy tez tabelkę, która prowadzi Kamisia, wpisałyśmy tam ile miałyśmy iui, gdzie się leczymy(klinika, miasto), od kiedy starania i z jakiej przyczyny :)
Jestem po pierwszej iui, leczę się w Vitrolive w Szczecinie, staramy się od 4 lat ale w między czasie było staranie o adpocje, stwierdzona u M azoospermia

@Evelevel mnie też proszę dopisz do tabelki :) w poniedziałek tj 15.05 miałam drugą iui, 26 maja mam zrobić bete :)
Staramy się o maleństwo dwa lata, a od 3 miesięcy leczymy się w klinice invicta w Gdansku.
Ale jak się teraz odpukac nie uda to zmieniam ginekologa bo ta do której teraz chodzę jakoś mi nie podpasowała, a poszlam do niej z polecenia mojej brarowej bo dzięki niej ma bobaska z drugiego in vitro :)... A ja mam wrażenie, że nastawiona jest tylko na wyciąganie kasy....
Może polecicie mi dobrego ginekologa albo klinikę w Trójmieście???

reklama
@Evelevel mnie też proszę dopisz do tabelki :) w poniedziałek tj 15.05 miałam drugą iui, 26 maja mam zrobić bete :)
Staramy się o maleństwo dwa lata, a od 3 miesięcy leczymy się w klinice invicta w Gdansku.
Ale jak się teraz odpukac nie uda to zmieniam ginekologa bo ta do której teraz chodzę jakoś mi nie podpasowała, a poszlam do niej z polecenia mojej brarowej bo dzięki niej ma bobaska z drugiego in vitro :)... A ja mam wrażenie, że nastawiona jest tylko na wyciąganie kasy....
Może polecicie mi dobrego ginekologa albo klinikę w Trójmieście???
w Gdańsku ponoć świetny ginekolog jest fiutkowski, wiem wiem, nie śmiejcie się. moja znajoma mi go nie jednokrotnie polecała a odkąd nie mieszka w Gd. to przylatuje do niego specjalnie z Irlandii.

Do góry