reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześc Dziewczyny .... ja tu myślałam ze wczoraj miesiączka przyszla...a tu tylko pare plamień i do dziś nadal nic....czekam na tą @ jak na zbawienie.... umówiłam sie na jutro ale jak nie dostane do po południa będę musiała przelożyć wizytę na poniedziałek...masakra...;/;/;/;/

reklama
Czy ktoś podchodził do inseminacji w Białymstoku? Jakie koszty i za którym razem się udało? Jaką klinikę polecacie?

Cześć dziewczyny, dość długo nie zaglądałam, ale mam zwariowany okres w pracy. Rozmawiałam z moja panią doktor. Zaleca nam miesiąc przerwy i ostatnie podejście do iui. Tylko z mężem skłaniamy się ku in vitro ze względu na moja prace ( jestem nauczycielka). Chciałabym przejść przez cała procedurę podczas wakacji, gdzie nie będę musiała stresować się praca. Także ze względu na nasz problem. Lekarze nam mówili, ze mamy małe szanse na powodzenie iui. Ale mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam

Moka Ty bylas teraz w 2 dc cyklu na badniu usg tak ??
Goooossia trzymam mimo wszystko kciuki...zeby in vitro nie było potrzebne.... :)

Moka Ty bylas teraz w 2 dc cyklu na badniu usg tak ??
Goooossia trzymam mimo wszystko kciuki...zeby in vitro nie było potrzebne.... :)

Tak ja byłam w drugim dniu cyklu teraz żeby zobaczyć jak wyglądają jajniki i czy stymulujemy czy dajemy im szansę się naturalnie wykazać.
Jak do tej pory nie masz @ to może jednak się udało. Robiłaś betę albo drugi test?
Ja dziś już na końcówce ale na pożegnanie mam nadzieję na dluuuuugo @daje mi popalić. Jajniki tak mnie dziś bolą że szok. Mam nadzieję że to produkcja pęcherzyków trwa po magicznym "odbiciu".

moka dostałam dziś @...więc lipka...:( ale jutro własnie jade do gina żeby sprawdzić co tam sie dzieje....oby nic..... zeby było wszystko w porzadku ... ja własnie umieram z bółu...mam nadzieje ze obędzie sie bez lekow....

No ja też nie biorę już nic przeciwbólowego. Naczytałam się jak to źle wpływa na płodność więc zagryzam zęby i staram się wytrzymać. Daj koniecznie jutro znać co tam lekarz powiedział

Schowek01.jpg

Nie jestem na bieżąco więc jak jakieś poprawki piszcie prywatne wiadomości

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Załączniki

• Schowek01.jpg
    Schowek01.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 670
No ja też nie biorę już nic przeciwbólowego. Naczytałam się jak to źle wpływa na płodność więc zagryzam zęby i staram się wytrzymać. Daj koniecznie jutro znać co tam lekarz powiedział

Ja niestety nie dałam rady i wziełam tabletke przeciwbólowa....nie dałabym rady jeszcze musiałam wrócic samochodem z pracy....jutro Dam znac...:) napewno ....zobaczymy....

reklama
Do góry