Hej dziewczyny. Ja juz po badaniu droznosci. Wiezli mnie jak na operacje. Dostalam.cos na rozluznienie ale najprzyjemniejsze to badanie nie bylo. Na szczescie wszystko ok. Jajowody drozne. Mozemy robic nastepne badania I moze w czerwcu pdejdziemy do pierwszej inseminacji
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroHej dziewczyny! Musiałam wykreślić się z kalendarza...IV iui nieudana!!! W nocy obudził mnie ból brzucha i musiałam wstać by wziąć tabletkę. Od rana jestem w pracy, a cholerna @ zaczyna się rozkręcać ;( jest mi strasznie przykro, ale w pracy staram się jakoś trzymać...
MoKa
Hej dziewczyny! Musiałam wykreślić się z kalendarza...IV iui nieudana!!! W nocy obudził mnie ból brzucha i musiałam wstać by wziąć tabletkę. Od rana jestem w pracy, a cholerna @ zaczyna się rozkręcać ;( jest mi strasznie przykro, ale w pracy staram się jakoś trzymać...
Bardzo mi przykro, kurde czy tu się w końcu jakieś dobre wiadomości pojawią? To tak cholernie niesprawiedliwe wszystko
witam wszystkie kobietki
ja staram się zajść już ponad 4 lata i bez skutku...
Byłam u wielu lekarzy przeszłam wiele badań ale dopiero w tym roku nastąpił przełom w moim leczeniu. Trafiłam do kliniki w Poznaniu na ul.polną.Partner ma ,,wzorowe"nasienie tak powiedziała pani doktor i że problem leży po mojej stronie. Okazało się że mam PCOS i zostaje nam inseminacja, którą wykonaliśmy 29.04.2017 a beta wypada mi na 13.05(sobota!!!
) i stąd moje pytanie jak myślicie czy mogła bym zrobić betę w piątek 12.05??Miała któraś z was taką sytuację ??
MoKa
Super to dziękuję też sie do nich dostosuje.... to trzymam kciuki.... byłaś na cyklu naturalnym czy stymulowanym ??
Hey i jak tam samopoczucie? Mi w końcu gorączka ustąpiła teraz mam prawie jak po owu zawsze czyli 37,2 a standardowo mam 37. Jeszcze dziś dla spokoju zostałam w łóżku ale od jutra zamierzam się ruszyć. Jakoś tak przestałam wierzyć w cud czyli że się uda przy pierwszym podejściu. Tylko męczy mnie że tyle do kolejnej trzeba znowu czekać...
MoKa
witam wszystkie kobietkija staram się zajść już ponad 4 lata i bez skutku...
Byłam u wielu lekarzy przeszłam wiele badań ale dopiero w tym roku nastąpił przełom w moim leczeniu. Trafiłam do kliniki w Poznaniu na ul.polną.Partner ma ,,wzorowe"nasienie tak powiedziała pani doktor i że problem leży po mojej stronie. Okazało się że mam PCOS i zostaje nam inseminacja, którą wykonaliśmy 29.04.2017 a beta wypada mi na 13.05(sobota!!!
) i stąd moje pytanie jak myślicie czy mogła bym zrobić betę w piątek 12.05??Miała któraś z was taką sytuację ??
Myślę, że jeden dzień nie ma już takiego znaczenia a jeśli wolisz zgodnie z zaleceniem to poszukaj może u Was jest laboratorium które jest czynne w sobotę. U nas są takie
cikulinka
jolancik strasznie mi przykro doskonale wiem co czujesz
u mnie też niewesolo
ostatnio jak badałam prolaktyne była ok a teraz mam 55.20 jest mega duża no i dostane recepte na dostinex....a do tego badałam insuline tą po obciązeniu i też nie ciekawie nacczo zamała a po to 60min zaduża a po 120 jeszcze bardziej za duża doktor mówi ze mie ma tragedii z ta insuliną gorzej z prolaktyną ale mam nadziej ze te leki pomogą czy któraś barała może dostinex i miovarin ?
u mnie też niewesolo
no właśnie u nas nie ma takiego ale już myślałam żeby zrobić w piątek i ewentualnie powtórzyć po weekendzie. Masakra jeszcze tydzień jakoś wytrzymać najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu chyba....Myślę, że jeden dzień nie ma już takiego znaczenia a jeśli wolisz zgodnie z zaleceniem to poszukaj może u Was jest laboratorium które jest czynne w sobotę. U nas są takie
reklama
ja też miałam wysoką prolaktynę i gin przepisał mi bromergon najpierw brałam po ćwiartce przez 4 dni a później po pół i po miesiącu wynik był idealny a z tym cukrem to różnie mi wykryli że mam cukrzycę drugiego typu i muszę brać metformax 850 ten słaby ale muszę brać cały czasjolancik strasznie mi przykro doskonale wiem co czujesz
u mnie też niewesoloostatnio jak badałam prolaktyne była ok a teraz mam 55.20 jest mega duża no i dostane recepte na dostinex....a do tego badałam insuline tą po obciązeniu i też nie ciekawie nacczo zamała a po to 60min zaduża a po 120 jeszcze bardziej za duża doktor mówi ze mie ma tragedii z ta insuliną gorzej z prolaktyną ale mam nadziej ze te leki pomogą czy któraś barała może dostinex i miovarin ?
Podziel się: