Ja brałam lamette 1x1 przez 5 dni od 2 dc, a 2 dni przed IUI estrofem 3x1 i w sumie w dalszym ciągu mam go przyjmować aż do bety...a co Ty brałaś ?Oby był dla nas szczęśliwy A jakimi lekami byłaś stymulowana?
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Aromek (więc skład ten sam co w Lametta) 1x1 od 3dc do 7. Miałam 2 pęcherzyki 19 i 21. Lepiej zadziałał, bo poprzednio po clo miałam jeden 19mm. Bardzo liczę na te leki, żeby chociaż jeden z nich zaskoczyłJa brałam lamette 1x1 przez 5 dni od 2 dc, a 2 dni przed IUI estrofem 3x1 i w sumie w dalszym ciągu mam go przyjmować aż do bety...a co Ty brałaś ?
gooossia17
Jolancika a jak wcześniej bylas stymulowana clo? Bo ja przy pierwszej iui 1 Tabletka dziennie. Teraz przy drugiej 2 tabletki na noc tez clo. Tylko mi przy pierwszej iui na 1 tabletce clo urosły 2 pecherzyki 19mm i 18 mm.Aromek (więc skład ten sam co w Lametta) 1x1 od 3dc do 7. Miałam 2 pęcherzyki 19 i 21. Lepiej zadziałał, bo poprzednio po clo miałam jeden 19mm. Bardzo liczę na te leki, żeby chociaż jeden z nich zaskoczył
jolancik
Za II i III razem brałam clo przez 5 dni 1x1 od 5 dc i miałam 1 pęcherzyk 19 mm. Do IV iui pani doktor zmieniła mi na Aromek.Jolancika a jak wcześniej bylas stymulowana clo? Bo ja przy pierwszej iui 1 Tabletka dziennie. Teraz przy drugiej 2 tabletki na noc tez clo. Tylko mi przy pierwszej iui na 1 tabletce clo urosły 2 pecherzyki 19mm i 18 mm.
MoKa
No dobra udało mi się zapisać na dodatkowe kontrolne USG w sobotę (normalnie mam mieć w poniedziałek). W sobotę inny lekarz ma dyżur a w poniedziałek inny wiec będę miała opinie dwóch specjalistów na mój temat przynajmniej Jestem teraz spokojniejsza bo jakoś panicznie się bałam, żeby nie przerosły mi pęcherzyki do czasu USG i żeby można było zrobić IUI.
Mam dokładnie takie samo założenie - max 3 IUI i in vitro choć bardzo bardzo mam nadzieję, że uda się przy IUI
bardzo dobrze się czuję, szczerze mówiąc to nie chcę testować, bo pewno zaś będzie rozczarowanie, mam nadzieję, że jak najszybciej przebrnę przez jeszcze jedną IUI, tak jak sobie założyłam (do 3xsztuka) i jak najszybciej zacznę przygotowania do invitro
Mam dokładnie takie samo założenie - max 3 IUI i in vitro choć bardzo bardzo mam nadzieję, że uda się przy IUI
też mam cichą nadzieję, że może jednak zaskoczę przy IUINo dobra udało mi się zapisać na dodatkowe kontrolne USG w sobotę (normalnie mam mieć w poniedziałek). W sobotę inny lekarz ma dyżur a w poniedziałek inny wiec będę miała opinie dwóch specjalistów na mój temat przynajmniej Jestem teraz spokojniejsza bo jakoś panicznie się bałam, żeby nie przerosły mi pęcherzyki do czasu USG i żeby można było zrobić IUI.
MoKa
też mam cichą nadzieję, że może jednak zaskoczę przy IUI
Tak będzie zobaczysz!!! Obie zaskoczymy
reklama
MoKa
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
KWIECIEŃ
28 - Sylviia (I) - beta hcg
29 – cikulinka - testowanie
MAJ
01 – MoKa (II) – monitoring cyklu
02 – froncia (I) - monitoring cyklu i IUI
02 – gooossia17 (II) – monitoring cyklu
04 – Sikulinda (II) – beta hcg
06 - jolancik (IV) - testowanie/ beta
11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Mała poprawka - to będzie moja pierwsza IUI i mam nadzieję, że ostatnia dopisz mnie też proszę na 29 monitoring Dziękuję
Podziel się: