Siostra mnie zmusiła i nawet zawiozła na badanie z drugiej strony bede miała pewność a czekać do niedzieli to w mojej sytuacji barrdzooo dlugooBardzo dobrze zrobiłaś! Jestem z Ciebie dumna! Będziesz mieć pewny wynik.
Stres będzie Ci towarzyszył jeszcze wiele razy.
Kciuków nie puszczam, niech się dobrze dzieje!
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Jednak pobrałam krew na betę. Po 15 wynik bede miała. To jest dopiero stres
Również trzymam kciuki! :-) będzie dobrze!!
Lake882
Dzięki, ale normalnie wczoraj tylko jajnik lewy ciut odczuwałam, ale to tylko dłuższą chwile i potem minęło. Dzisiaj 5 dp iui.
A Ty jak się czujesz?
Ja sie czuje bardzo dobrze :-)
Przeziębienie ustępuje wiec zaczynam wracać do życia powoli bo wczesniej to tylko leżakowanie ;-)
jolancik
Jestem za nawet zrobiłam taką tabelkę na swoim przykładzie tylko po skopiowaniu i wklejeniu na forum - tabelki brak, a tekst rozbity... Jak to zrobić by weszła tabelka?Jolancik, co myślisz o pomyśle stworzenia tu np. tabelki w której byłby nick użytkownika, przyczyna niepowodzeń, liczba IUI, miejscowość w której się leczy?
Bo co chwilę ktoś pyta o to, a tak byłoby to w jednym miejscu np. pod kalendarzem.
Oczywiście nie sugeruję, że to Ty powinnaś się tym zająć
Ostatnia edycja:
Lake882
Dobry ....
Stresa mam od rana przed wizytą [emoji58] jak nigdy ...
MoKa jak teścik ?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Stres jest obecny w naszym życiu i ciężko jest się nie stresować.
Starasz się o dziecko - stresujesz się czy się udalo.
Jesteś w ciąży - stresujesz sie czy wszystko bedzie dobrze.
Urodzisz - stres o dziecko i tak bedzie towarzyszył.
Takie życie :-)
Bubu19821
Hej dziewczyny. Właśnie przypomniała mi się historia mojej dalekiej koleżanki. Nie mogła mieć dzieci, podeszła do in vitro które się nie udało. Walczyła kilka lat i wiecie co? Kiedy już się poddała i wyluzowala, podczas urlopu zaszła w ciążę. Więc kochane takie historie dają nadzieję... Głowy do góry
Lake882
Hej dziewczyny. Właśnie przypomniała mi się historia mojej dalekiej koleżanki. Nie mogła mieć dzieci, podeszła do in vitro które się nie udało. Walczyła kilka lat i wiecie co? Kiedy już się poddała i wyluzowala, podczas urlopu zaszła w ciążę. Więc kochane takie historie dają nadzieję... Głowy do góry
Dokladnie tak! Sama słyszałam takie historie. :-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło [emoji6] ...Hej dziewczyny. Właśnie przypomniała mi się historia mojej dalekiej koleżanki. Nie mogła mieć dzieci, podeszła do in vitro które się nie udało. Walczyła kilka lat i wiecie co? Kiedy już się poddała i wyluzowala, podczas urlopu zaszła w ciążę. Więc kochane takie historie dają nadzieję... Głowy do góry
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
reklama
jolancik
Ja też 21go podchodziłam do 4 IUIhej dziewczyny ja jestem już po 2 IUI - miałam 21.04, endo ładne, proszę mnie wpisać na 4.05 na betowanie
Podziel się: