zuzik85
Fanka BB :)
Nie dłużej niż 4 dni. Mieliśmy 2 IUI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się dzielnie - choć sama dobrze wiem jakie to trudne. Przedwczoraj przepłakałam cały dzień bo zaczęły mi się brązowe upławy - ostatnio przed okresem też takie miałam. Teraz to już chcę, żeby małpa przyszła jak najszybciej skoro ma przyjść bo to czekanie jest najgorsze.Lake jeszcze raz gratuluję dajesz nadzieje
Jolancik trzymam kciuki za wspaniałą bete
Ja mam dziś kryzys zaczynają mnie coś bolec jajniki nie chce się załamywać ale to takie trudne .... boje się kolejnej porażki. ..
W sumie to dopiero tydzień po staraniach wiec trochę wcześnie jak na okres. ..takie dziwne te bóle
NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!! u mnie historia odwrotna. w środę idę na laparoskopię, a jestem po 3 inseminacjach. nieudanych..... ale nie ma przyczyny niepłodności stąd zabieg. ale trzymam za Ciebie mocno kciuki !!Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca
Moja historia jest długa i pokręcona...drugi rok starań dwie laparoskopie w pierwszej błędna diagnoza i "fantastyczne" podejście w koszmarnym szpitalu gdzie oznajmiono mi beznamiętnie "zawsze może Pani adoptować", do tego lekarz pożal się Boże no i tak stracony czas.. druga laparoskopia już u profesjonalistów, wszystko co było pokręcone i pozrastane podobno naprawione. Niestety pierwsza naturalna próba zakończona fiaskiem, druga po CLO także właśnie zakończyła się niepowodzeniem dziś plamienie więc pewnie za dwa dni przyjdzie ta wredna małpa.
No i tak oto za kilka dni rozpoczynam stymulację zastrzykami no i przede mną pierwsza IUI... jedyna rzecz chyba której się boję to kolejne niepowodzenie bo już psychicznie trochę siadam...
Dzięki, że jesteście! Dajecie siłę!
4-5 dniDziewcZyny a powiedzcie mi ile wasi M mieli najwięcej prZerwy dni przed iui??
NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!! u mnie historia odwrotna. w środę idę na laparoskopię, a jestem po 3 inseminacjach. nieudanych..... ale nie ma przyczyny niepłodności stąd zabieg. ale trzymam za Ciebie mocno kciuki !!
Cześć dziewczyny
Dołączam do Was we wtorek miałam pierwsze IUI.
Nie wie czy się uda bo niestety mam cienkie endometrium :/ tylko 7,4 mm
Witaj Sylviia!Cześć dziewczyny
Dołączam do Was we wtorek miałam pierwsze IUI.
Nie wie czy się uda bo niestety mam cienkie endometrium :/ tylko 7,4 mm