reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
cześć Dziewczyny,
Trafiłam tu dlatego że planuje poddać się inseminacji. O dziecko staramy się od września 2015. Jestem po stymulacji clo, stosowałam 6 miesięcy. Z początku nie spinałam się w tym temacie. Uważałam że prędzej czy później na pewno mi się uda, ale czas mija a ja co miesiąc mam
"żałobę". Myślałam że problemem może być prolaktyna, po obciążeniu miałam 10 krony wzrost, (moja siostra miała ten problem a ma już dwójkę dzieci). lekarz przepisała mi bromergon, biorę 3 cykl...i nic. nie wiem w czym leży problem, mój partner ma dobre wyniki więc ze mną jest coś nie tak. Jutro mam badanie hsg, nie spodziewałam że tak daleko to zajdzie i że będę musiała sprawdzać drożność. W ogóle nigdy nie myślałam że mnie spotka coś takiego, że na pewno mi uda jak będę już chciała mieć dziecko. Pamiętam jak jeździłam do szkoły i codziennie mijałam klinikę leczenia niepłodności i myślałam o tych ludziach jakiego maja pecha i że ja tam nigdy nie będę musiała jechać. Jutro będę w tej klinice drugi raz. Przeczytałam Wasze wypowiedzi i nie napawają optymizmem, nie wszystkim się udaje po inseminacji, prawdę mówiąc mało komu, chyba tylko szczęściarom.
Możecie mi powiedzieć jak lekarz zdiagnozował u Was endometriozę? Zaczynam podejrzewać że może i u mnie jest to powodem.
z góry dziękuje za odpowiedź
Jakbym czytała swoją opowieść. Wysoka prolaktyna/bromergon ,naturalne starania ,clo, hsg-wszystko w normie... Niestety u mnie nawet dwie inseminacje nie przyniosły ciąży. Teraz miesiąc przerwy i startujemy do ivf.Mam nadzieje,ze Ty będziesz miała więcej szczęścia!

Dziewczyny z racji ze tutaj zaczynalam i niektore dziewczyny kojarze chce Was poinformowac ze dzis robilam bete 9 dpt dwóch 5dniowych mrozakow i wyszla 286 [emoji7][emoji7][emoji7] wczesniej 4iui nieudane i 1 transfer tez nieudany. Nie poddawajcie sie! Trzymam za wszystkie kciuki [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!!!! Gratulacje Kochana:)A przypomnij co u Was było przyczyną niepowodzeń? Ja też zaczynam ivf:)

reklama
Mam przykre wieści. Niestety nie udało się moje pierwsze podejście do iui. Właśnie zaczęłam plamić przed miesiączka. Zrobiłam test i nic. :(

Do góry