reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny!!!! Większości z was nie znam ale cały czas podczytuje ten wątek bo tu zaczynałam!!! Teraz przeszłam na wątek Kto po in vitro. Jestem po pierwszej procedurze i dziś robiłam betę .... Wynik 220....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Super Kochana!!!! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! :-D Możesz przypomnieć co było u Was przyczyną wcześniejszych niepowodzeń? Gdzie podchodziłaś do ivf? Ile wyniosła Cię procedura, czy leki miałaś refundowane? I jaką metode zapłodnienia wybrałaś i dlaczego? :rolleyes2:

reklama
Super Kochana!!!! Bardzo się cieszę i gratuluję!!! :-D Możesz przypomnieć co było u Was przyczyną wcześniejszych niepowodzeń? Gdzie podchodziłaś do ivf? Ile wyniosła Cię procedura, czy leki miałaś refundowane? I jaką metode zapłodnienia wybrałaś i dlaczego? :rolleyes2:
Napisałam priv

joko kochana ale si cieszę :) ściskam mocno gratuluje i pozytywnie zazdroszcze:* buziaki teraz tylko 9 miesięcy udanych pełnych radości na spotkanie z dzieciątkiem......a ile miałas podanych w transwerze? jeśli można spytać oczywiści...... dziewczyny normalnie dajecie mi nadzieje ze może i mnie się w końcu uda

joko kochana ale si cieszę :) ściskam mocno gratuluje i pozytywnie zazdroszcze:* buziaki teraz tylko 9 miesięcy udanych pełnych radości na spotkanie z dzieciątkiem......a ile miałas podanych w transwerze? jeśli można spytać oczywiści...... dziewczyny normalnie dajecie mi nadzieje ze może i mnie się w końcu uda
1 trzydniowy.... Tylko on był prawidłowy... I został z mamusią!!!

Hej dziewczyny!!!! Większości z was nie znam ale cały czas podczytuje ten wątek bo tu zaczynałam!!! Teraz przeszłam na wątek Kto po in vitro. Jestem po pierwszej procedurze i dziś robiłam betę .... Wynik 220....

Joko, GRATULACJE! Jesteś boska!!! Takie informacje cieszą najbardziej:) Dbaj o siebie i malucha;) Beta cudnie przyrośnie:p

reklama
Do góry