reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
a my no cóż staraliśmy się naturalnie zobaczymy co z tego wyjdzie.....
w święta postanowiłam s ię nie dołowować no róznie z tym było...ale walnełam sobie drinka żeby odreagować..... chba nie powinien zaszkodzic?....a w dodatku jestem chora:( w ciągu 2 tygodni drugi raz....tak kaszle ze aż mnie jajniki bolą....ciekawa jestem jak przeżyje te 2 tygodnie....niech szybko minie....i już chce wiedzieć czy wykupypać leki na stymulacje czy nie bedzie to konieczne....dziewczyny a jak się czułyście po lamettcie?...

a my no cóż staraliśmy się naturalnie zobaczymy co z tego wyjdzie.....
w święta postanowiłam s ię nie dołowować no róznie z tym było...ale walnełam sobie drinka żeby odreagować..... chba nie powinien zaszkodzic?....a w dodatku jestem chora:( w ciągu 2 tygodni drugi raz....tak kaszle ze aż mnie jajniki bolą....ciekawa jestem jak przeżyje te 2 tygodnie....niech szybko minie....i już chce wiedzieć czy wykupypać leki na stymulacje czy nie bedzie to konieczne....dziewczyny a jak się czułyście po lamettcie?...

nie za ciekawie, w moim przypadku ogólne osłabienie, zawroty głowy przy jakimś większym wysiłku... pobolewanie jajnika, ogólnie samopoczucie nieciekawe. oczywiście mówię za siebie. Każdy organizm jest inny i lek wcale nie musi tak działać na Ciebie. aaaa i raczej brak apetytu.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

19 – Sikulinda - monitoring cyklu
19 - panierkaa90 - wizyta u lekarza

20 – Lake882 – powtórka beta hcg
20 – jolancik – monitoring cyklu
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

hej :) jestem tu nowa i powiem szczerze, bardzo się cieszę że tu trafiłam. widzę, że historie podobne do mojej, choć bez bicia przyznam, że nie przeczytałam wszystkich postów bo jest tu tego mnóstwo :oo2: a mam do Was Kochane pytanie. Czy któraś z Was miała może laparoskopie dróg rodnych, lub udrażnianie jajowodu? żebyście mnie nie okrzyczały że to nie ten temat to powiem, że jestem po 3 nieudanych inseminacjach......:( a obecnie oczekuje na zabieg laparoskopii....... będę wdzięczna za każdą odpowiedź :)
Hej, ja miałam laparo. Powód torbielka jajnika
Przy okazji płyn też puścili przez jajowody i ok. A dodatkowo usunęli drobne ogniska endometriozy w zatoce Douglasa. Jeśli się boisz to nie ma czego.

reklama
Hej :) od jakiegoś czasu czytam to forum i zdecydowałam się napisać o sobie.
O dzidzię staramy się już od kilku lat. Wcześniej chodzilam do normalnego gina ale w listopadzie zdecydowaliśmy się na wizyte w klinice. Wszystkie badania męża sa w normie. U mnie też wszystko w ok. Od 5 do 9 dc bylam stymulowana clo i mam az 4 pecherzyki szok:D wczoraj zastrzyk z ovitrelle a jutro podchodzimy do pierwszej iui. Mamy ogromne nadzieję że się uda.

Do góry