reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, dziewczyny, jestem z forum "kto po in vitro" i musze przyznać, że podczytuję was i kibicuję wam.

Piszę, żeby wam powiedzieć, że uznalam, że temat o lekach przeciwbólowych nie zalecanych w ciąży jest na tyle istotny, że go ukradłam i przekopiowałam 2 posty zuzik85.

Mam nadzieje, że się nie gniewacie.

reklama
A czym byłaś stymulowana?Ile miałaś pęcherzyków i czy podejrzewasz dlaczego udało się za trzecim razem a nie za pierwszym czy drugim?

Nie byłam stymulowana, nie miałam nawet zastrzyku na pęknięcie. We wtorek wieczorem miałam wizytę u prof. po laparoskopii i na tej wizycie prof. stwierdził że jestem tuż przed owu, jajeczko jutro będzie pękać, wiec mam się stawić jutro rano w szpitalu na IUI. Dostałam tez skierowanie na kolejną IUI oraz na leki do stymulacji gdyby ta się nie udała. I myślę że trochę zluzowalam. Wiedziałam, że jak się nie uda to zaraz mam kolejna szanse i to byc może odblokowalo mi psychikę.

Bubu i jak wyniki są?:)

Panierka czekamy na info [emoji6]

Wogole nie czuje świat.. zaleglam na kanapie a na zakupy miałam jechać [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Po 16 mam dzwonić do swojego lekarza. Ale nawet dziś nie robilam testu a na betę to szkoda czasu jeździć i pieniędzy tracić bo i tak wszystko juz dawno wiadome .. dam znać po tel co lekarz mi powiedział.
Panierka, czyli powiesz lekarzowi, że beta ujemna? Czy, że nie robiłaś?
Czekamy na info co Ci odpowie...
Choć przypuszczam, że każe odstawić Ci leki, czekać na @ i zgłosić się w 2-3 dc po leki na stymulację. Tylko mógł to zrobić po negatywnej becie, a nie sztucznie wydłużać Ci cykl...ehhhh...

Do góry