Ooo nie wiedzialam....na mnie tylko dziala ibuprom sprint kaps i przewaznie musze lykac od 2 do 4 tabletek w pierwszyn dniuDziewczyny, miałam Wam pisać o pewnej sprawie.
Niektóre może wiedzą, inne nie, może którejś się przyda.
Jak macie bolesne miesiączki to nie stosujcie leków przeciwbólowych na bazie ibuprofenu (ibum, nurofen itp.). Udowodniono, że ibuprofen niekorzystnie wpływa na jakość komórek jajowych.
A ostatnio czytałam też o "ketonalu", że też nie powinno się go brać podczas starań o dzidziusia.
Najbezpieczniejszy jest paracetamol (np. apap)
P.s. To nie reklama leków
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Pecherzyki pękły. Miałam usg.Jeśli nie miałaś kontrolnego usg po IUI, warto się wybrać i sprawdzić czy pęcherzyk pękł i czy się torbiel nie robi...
natalix0
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę!!!!!W superpharmie znalazłam test co wykrywa 2-3 dniową ciążę...
Pyreczka
Pyreczka a co u Was byl o wskazaniem do iui??
Wskazaniem było brak ciazy naturalnej nie znaleziono u nas przyczyny niepowodzeń. Miałam zrobiony profil hormonalny, hsg
, laparoskopie, M badane nasienie. Wszystko u nas było w normie.
natalix0
Tak jak u nas. ....i za którym razem się udało?Wskazaniem było brak ciazy naturalnej nie znaleziono u nas przyczyny niepowodzeń. Miałam zrobiony profil hormonalny, hsg
, laparoskopie, M badane nasienie. Wszystko u nas było w normie.
zuzik85
Zamienniki leku Ibuprofen, czyli te, które też go zawierają i lepiej ich unikać:Ooo nie wiedzialam....na mnie tylko dziala ibuprom sprint kaps i przewaznie musze lykac od 2 do 4 tabletek w pierwszyn dniu
Acatar Zatoki, Aprofen, Bolinet, Brufen, Bufenik , Dip Rilif , Dolgit , Ibalgin, Ibufen, Ibum, Ibumax ,Ibupar,Iburion , Ifenin , Infex Zatoki , Kidofen , Metafen ,MIG , Milifen, Modafen , Opokan Express , Pedea, Rhinafen , Rinafen, Solpaflex , Spedifen
Bubu19821
Dziękuję. Czy ty jutro też robisz test?Trzymam kciuki za jutrzejszą betę!!!!!
Czyli ibuprom sprint caps moze byc??Zamienniki leku Ibuprofen, czyli te, które też go zawierają i lepiej ich unikać:
Acatar Zatoki, Aprofen, Bolinet, Brufen, Bufenik , Dip Rilif , Dolgit , Ibalgin, Ibufen, Ibum, Ibumax ,Ibupar,Iburion , Ifenin , Infex Zatoki , Kidofen , Metafen ,MIG , Milifen, Modafen , Opokan Express , Pedea, Rhinafen , Rinafen, Solpaflex , Spedifen
Nigdy nic innego nie biore
reklama
Pyreczka
Tak jak u nas. ....i za którym razem się udało?
Za trzecim
Podziel się: