reklama
cikulinka
Fanka BB :)
znam to uczucie.....ale będzie dobrze nerwy tu nic nie dadzą....tylko dwa dni no i z drugiej strony aż 2 ale zleci dasz rade tzrymam kciukiCześć dziewczyny. Zostały mi 2 dni do bety.. Ale ten czas zlecial. Nie stety mam bóle jak na @. Tyle że są mocniejsze niż zawsze i latam co chwila do toalety i patrze czy już wstretna malpa przyszła....
cikulinka
anula88 coś miałam ci odpisać ale już nie pamietam o co pytałaś możesz przypomnieć?....no moja owulacja coraz bliżej w zasadzie już tylko jeden dzień został i działmy...bo zaczyna mi się śluz już pojawiać a jajca mnie bolą jakoś bardziej niż zawsze....kurcze już tak strasznie chce żęby zaskoczyło.....już bark mi sił....poprostu już tego potzrebuje moja wewnętrzna ja
Bubu19821
Dam radę dam. Bo jak nie my to kto. W sumie głupio to zabrzmi ale cieszę się że to już ostatnie podejście do iui. Cieszę się że na razie odetchne od tych hormonów które zazywam garściami. Odsapne trochę i będę przygotowywać się za parę miesięcy (3) do in vitroznam to uczucie.....ale będzie dobrze nerwy tu nic nie dadzą....tylko dwa dni no i z drugiej strony aż 2 ale zleci dasz rade tzrymam kciuki
natalix0
Mi też jakoś łatwiej, jak wiem,ze to ostatnia iui...Ja chce miesiąc odpocząć i zacząć procedurę z in vitro.Tym razem nie dopuszczam myśli, że może się nie udać. Uda się. ..przecież to aż 40%szans!Dam radę dam. Bo jak nie my to kto. W sumie głupio to zabrzmi ale cieszę się że to już ostatnie podejście do iui. Cieszę się że na razie odetchne od tych hormonów które zazywam garściami. Odsapne trochę i będę przygotowywać się za parę miesięcy (3) do in vitro
Bubu19821
Dokładnie. I tego nam życzę . Ja muszę poczekać aż minie 6 mc od ostatniej narkozy. Czyli ok 2 miesięcy. 40% to bardzo dużo  Mi też jakoś łatwiej, jak wiem,ze to ostatnia iui...Ja chce miesiąc odpocząć i zacząć procedurę z in vitro.Tym razem nie dopuszczam myśli, że może się nie udać. Uda się. ..przecież to aż 40%szans!
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
KWIECIEŃ
14 – Agnieś191 – monitoring cyklu
14 - Bubu19821 - beta hcg
14 – panierkaa90– beta hcg i wizyta u lekarza
18 – jolancik – monitoring cyklu
19 – Sikulinda - monitoring cyklu
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie
MAJ
11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
gooossia17
Hej dziewczyny, powiedzcie mi czy normalne po iui jest kłucie w jajnikach? Miałam w poniedziałek wiem, ze to za wcześniej na jakiekolwiek symptomy, ale dzisiaj od rana tak mi "dokuczają"
natalix0
Jeśli miałaś zastrzyk,to on jeszcze może dawać taki efektHej dziewczyny, powiedzcie mi czy normalne po iui jest kłucie w jajnikach? Miałam w poniedziałek wiem, ze to za wcześniej na jakiekolwiek symptomy, ale dzisiaj od rana tak mi "dokuczają"
reklama
zuzik85
Jeśli nie miałaś kontrolnego usg po IUI, warto się wybrać i sprawdzić czy pęcherzyk pękł i czy się torbiel nie robi...Hej dziewczyny, powiedzcie mi czy normalne po iui jest kłucie w jajnikach? Miałam w poniedziałek wiem, ze to za wcześniej na jakiekolwiek symptomy, ale dzisiaj od rana tak mi "dokuczają"
Podziel się: