reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Cześć dziewczyny. Zostały mi 2 dni do bety.. Ale ten czas zlecial. Nie stety mam bóle jak na @. Tyle że są mocniejsze niż zawsze i latam co chwila do toalety i patrze czy już wstretna malpa przyszła....

reklama
Cześć dziewczyny. Zostały mi 2 dni do bety.. Ale ten czas zlecial. Nie stety mam bóle jak na @. Tyle że są mocniejsze niż zawsze i latam co chwila do toalety i patrze czy już wstretna malpa przyszła....
znam to uczucie.....ale będzie dobrze nerwy tu nic nie dadzą....tylko dwa dni no i z drugiej strony aż 2 ale zleci dasz rade tzrymam kciuki:)

anula88 coś miałam ci odpisać ale już nie pamietam o co pytałaś możesz przypomnieć?....no moja owulacja coraz bliżej w zasadzie już tylko jeden dzień został i działmy...bo zaczyna mi się śluz już pojawiać a jajca mnie bolą jakoś bardziej niż zawsze....kurcze już tak strasznie chce żęby zaskoczyło.....już bark mi sił....poprostu już tego potzrebuje moja wewnętrzna ja

znam to uczucie.....ale będzie dobrze nerwy tu nic nie dadzą....tylko dwa dni no i z drugiej strony aż 2 ale zleci dasz rade tzrymam kciuki:)
Dam radę dam. Bo jak nie my to kto;). W sumie głupio to zabrzmi ale cieszę się że to już ostatnie podejście do iui. Cieszę się że na razie odetchne od tych hormonów które zazywam garściami. Odsapne trochę i będę przygotowywać się za parę miesięcy (3) do in vitro ;)

Dam radę dam. Bo jak nie my to kto;). W sumie głupio to zabrzmi ale cieszę się że to już ostatnie podejście do iui. Cieszę się że na razie odetchne od tych hormonów które zazywam garściami. Odsapne trochę i będę przygotowywać się za parę miesięcy (3) do in vitro ;)
Mi też jakoś łatwiej, jak wiem,ze to ostatnia iui...:)Ja chce miesiąc odpocząć i zacząć procedurę z in vitro.Tym razem nie dopuszczam myśli, że może się nie udać. Uda się. ..przecież to aż 40%szans! :)

Mi też jakoś łatwiej, jak wiem,ze to ostatnia iui...:)Ja chce miesiąc odpocząć i zacząć procedurę z in vitro.Tym razem nie dopuszczam myśli, że może się nie udać. Uda się. ..przecież to aż 40%szans! :)
Dokładnie. I tego nam życzę ;). Ja muszę poczekać aż minie 6 mc od ostatniej narkozy. Czyli ok 2 miesięcy. 40% to bardzo dużo  :-) :):-) :)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

14 – Agnieś191 – monitoring cyklu
14 - Bubu19821 - beta hcg
14 – panierkaa90– beta hcg i wizyta u lekarza
18 – jolancik – monitoring cyklu
19 – Sikulinda - monitoring cyklu
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Hej dziewczyny, powiedzcie mi czy normalne po iui jest kłucie w jajnikach? Miałam w poniedziałek wiem, ze to za wcześniej na jakiekolwiek symptomy, ale dzisiaj od rana tak mi "dokuczają" :(

reklama
Do góry