reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
bedziemy się starać o naturalsa zobaczymy koło 29 powinnam testować chyba także można mnie dopisać do listy jeśli można jolancik:).....wiem już pewnie mnie macie dosyć
W takim razie jest nas dwie!;) Jeśli naturalsa w tym miesięcu nie zrobimy to w przyszłym zaczynam stymulacje do in vitro. Czuję ulgę...zero parcia! :):):)

reklama
To ja poproszę receptę na " ulgę " [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kochana, po tylu miesiąch frustracji, ktora zdecydowanie narosla po nieudanych iui odzylam dzieki przymusowej przerwie od jakiegokolwiek leczenia (M.wyjezdza w tym miesiacu). Poczatkowo byla bardzo rozzalona z takiego obrotu sprawy. A teraz...czuje,ze wrocilam do swiata zywych. Nie licze kiedy sa dni plodne, wyrzucilam testy owulacyjne, duzo sie ruszam, nie stresuje sie czy akurat dostane urlop w dzien planowanej wizyty w klinice.
Chwila oddechu pomogla mi zdystansowac sie i zmienic nieco myslenie :)
Oby ten stan trwal jak najdluzej;)

Hej [emoji4] no ja niestety zaczynam myśleć tak jak ty.. ale mąż mówił ze skoro lekarz tak powiedzial to trzeba mieć nadzieję. Mam zamiar dziś po południu zrobić test .. po takim czasie to bez różnicy czy rano czy po południu [emoji4] jeśli drugiej nie będzie to i w piątek bety nie będzie. . A ja zwyczajnie będę nabijana w butelkę [emoji53]
Hej Panierka i co robiałś wczoraj test???

39f8egz2yx0jwf3r.png

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

14 – Agnieś191 – monitoring cyklu
14 - Bubu19821 - beta hcg
14 – panierkaa90– beta hcg i wizyta u lekarza
18 – jolancik – monitoring cyklu
19 – Sikulinda - monitoring cyklu
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
Kochana, po tylu miesiąch frustracji, ktora zdecydowanie narosla po nieudanych iui odzylam dzieki przymusowej przerwie od jakiegokolwiek leczenia (M.wyjezdza w tym miesiacu). Poczatkowo byla bardzo rozzalona z takiego obrotu sprawy. A teraz...czuje,ze wrocilam do swiata zywych. Nie licze kiedy sa dni plodne, wyrzucilam testy owulacyjne, duzo sie ruszam, nie stresuje sie czy akurat dostane urlop w dzien planowanej wizyty w klinice.
Chwila oddechu pomogla mi zdystansowac sie i zmienic nieco myslenie :)
Oby ten stan trwal jak najdluzej;)
Dobry ... recepta całkiem przyzwoita choć na mnie to działała ... z każdą porażka coraz to większy dół... albo to ja się coraz bardziej nad sobą użalam i ot kanał się robi [emoji6] .... obiecuję poprawę....

Panierka eh ... a jaki plan działania dalej ? Kolejna iui ? Czy naturals ?

Wczoraj próbowałam internet przeszukać i sprawdzić jaka jest skuteczność iui ,ale się poddalam.
Muszę obrać plan działania taki coby się nie wkręcić za bardzo - będzie lżej [emoji6]

Przy stymulacji bierzecie coś od siebie ? W sensie wiesiolka,donga ,zioła jakieś albo co?

Ja dostałam słynne ziola ,ale targa mnie po nich na zwrot,kilka podejść robilam i cholerka nie daje rady [emoji58]

reklama
Dobry ... recepta całkiem przyzwoita choć na mnie to działała ... z każdą porażka coraz to większy dół... albo to ja się coraz bardziej nad sobą użalam i ot kanał się robi [emoji6] .... obiecuję poprawę....

Panierka eh ... a jaki plan działania dalej ? Kolejna iui ? Czy naturals ?

Wczoraj próbowałam internet przeszukać i sprawdzić jaka jest skuteczność iui ,ale się poddalam.
Muszę obrać plan działania taki coby się nie wkręcić za bardzo - będzie lżej [emoji6]

Przy stymulacji bierzecie coś od siebie ? W sensie wiesiolka,donga ,zioła jakieś albo co?

Ja dostałam słynne ziola ,ale targa mnie po nich na zwrot,kilka podejść robilam i cholerka nie daje rady [emoji58]

Eh.. teraz święta mój lekarz dopiero w środę będzie. . Wiec skoro kazał mi betę powtórzyć w piątek i do niego zadzwonić, to jak odstawie luteine w piątek to do środy gdy on już będzie napewno przyjdzie okres.. wyszło takie przeczekanie świąteczne [emoji53] a dalszy plan to kolejna iui.. toż to mawiają do trzech razy sztuka [emoji2]

Do góry