reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem ze bez sensu dalej brać leki. Ale z drugiej strony nie chce być mądrzejsza od lekarza.. no skoro kazał brać do poniedziałku i przyjść do niego z testem to tak zrobię. ..
No i dobrze :-) :) mogę się mylić to on jest lekarzem. Znowu mam koleżanke, która robiła bete i nie wyszła później okres madal nie przychodzi zrobila po 5 dniach test bladzioch wyszedl i pojechała na bete następnego dnia czyli 6 dni od pierwszej bety a tam beta 3000 tys i termin ma na maja.

reklama
Kurcze właśnie czuje się wy.ujana przez los i wczoraj przez lekarza.. no ja się pytam czy on nie odróżnia wczesnej ciąży od zbliżającego się okresu !! Ehh nie wiem czy dalej brać leki i zgłosić się w poniedziałek jak kazał??
Skoro wynik bety to 0,1 to niestety ciąży nie ma. Ja na Twoim miejscu odstawiłabym luteine i czekała na okres. Zresztą dziwne jest to, że lekarz każe Ci robić zwykły test zamiast bhcg. Na usg i tak nie zobaczy tak wczesnej ciąży nawet gdyby była.

reklama
Jaką dawke brałaś? Od którego dc? I ile pęcherzyków było i w jakim momencie? Nęde to brała pierwszy raz i boje sie ze iui wypadnie na świeta i du.a
Wszystkie moje 4 IUI miałam na menopurze. Za pierwszym razem brałam od 5 albo 6 dc przez 8 dni i w 15 dc IUI. Za każdym kolejnym razem ten czas się wydłużał bo chyba zaczynałam się uodparniać na menopur. Przy ostatniej inseminacji kułam się przez 12 dni. Zawsze wyhodowałam 2-3 pęcherzyki. A dawka 75 iu.

Do góry