reklama
Jak was czytam o kosztqch in vitro to zazdroszczę w krk samo ivf to koszt 10 000 + leki, wizyty, badania... łącznie 15 000 choć gin mówił żeby mieć więcej w razie w... mnie udało się odłożyć dopiero 2000 ;( jestem załamana... do tego dla mojego M temat jakby umarł... mam wrażenie, że jest mu to całkowicie obojętne czy będziemy mieć dziecko czy też nie... ja nie mam już żadnych badań aktualnych w zwązku z czym koszt rośnie.... nam już minęło 4 lata starań... mama wrażenie, że nigdy się nie doczekamy dzidzi... ;(
Agnieś191
Fanka BB :)
Mnie 14.04 monitoring,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
KWIECIEŃ
08 - gooossia17 - IUI
10 - angelawwa - monitoring cyklu
10 - cikulinka - monitoring cyklu
10 – meg86 – beta hcg ???
10 - panierkaa90 - wizyta (ciążowa) u lekarza
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Dziewczyny czy dopisać kogoś do naszej przypominajki - kalendarza???![]()
jasani
Dziewczyny ja uważam, że skoro 3-4 IUI nie przynoszą rezultatu to trzeba poszukać innej drogi. Widocznie to nie dla Was metoda. Ja podchodziłam 4 razy. U mnie 2 razy się powiodło. Jednak nie na długo. Spróbowałabym jeszcze jeden raz, ale u mnie w klinice proponują in vitro. Więc teraz czekam na okres i działamy.
Agnieś191
Ja mam ustalone 2-3 i in vitro. Szkoda kasy, czasu i nerwow na wiecej. Takie moje zdanie.Dziewczyny ja uważam, że skoro 3-4 IUI nie przynoszą rezultatu to trzeba poszukać innej drogi. Widocznie to nie dla Was metoda. Ja podchodziłam 4 razy. U mnie 2 razy się powiodło. Jednak nie na długo. Spróbowałabym jeszcze jeden raz, ale u mnie w klinice proponują in vitro. Więc teraz czekam na okres i działamy.
panierkaa90
Dziewczynki za pół godziny mam dzwonić do laboratorium czy jest juz mój wynik do odbioru... strasznie się boje ze to wszystko okaże się tylko psikisem losu.. ale z drugiej strony skoro lekarz widzi takie endometrium i mówi że to wczesna ciaza to chyba tak jest .. [emoji52] zastanawiam się czy jak dziś beta okaże się negatywna to patrząc na brak miesiączki i te endometrium pozostaje mi jakąś nadzieja czy juz całkowicie pozamiatane ??
Dziewczynki za pół godziny mam dzwonić do laboratorium czy jest juz mój wynik do odbioru... strasznie się boje ze to wszystko okaże się tylko psikisem losu.. ale z drugiej strony skoro lekarz widzi takie endometrium i mówi że to wczesna ciaza to chyba tak jest .. [emoji52] zastanawiam się czy jak dziś beta okaże się negatywna to patrząc na brak miesiączki i te endometrium pozostaje mi jakąś nadzieja czy juz całkowicie pozamiatane ??
Panierka i jak dzwoniłaś? Masz już wynik?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Hmm....ja test nam zrobić 14 dni po iui....zagnieżdżenie jest dopiero w 7-10dniu.... Więc może poczekaj...Dziewczyny mam pytanie czy jest sen robić betę 10 dni po iui? Czy czekać do poniedziałku? To czekanie jest najgorsze![]()
reklama
panierkaa90
Tak. Jadę właśnie odebrać.
Podziel się: