reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No cóż... Oczywiście walcze dalej, jutro wykupie nowe leki Aromek, które zaczne brać od 3dc. A powiedzcie proszę czy mogłabym brać jeszcze duphaston bym w tym tygodniu jeszcze nie dostała okresu tylko by @ przyszła w weekend lub później? Bo jeśli odstawie dupka od razu to @ przyjdzie w ciągu 2 dni i wtedy w kwietniu nie będe mogła podejść do następnej iui bo wyszłoby w święta. (Wtedy dopiero w maju) A jakby @ przyszła później to wtedy podejde po świętach w tym mies. Proszę o radę :)
Myślę, ze to jest dobry pomysł. Ja bym trak robiła.

reklama
Dziewczyny robiłam dziś kolejny test wynik jak wczoraj... byłam na becie ale wynik jutro... mam pytanie czy nadal przyjmować luteine, bo właśnie wyczytałam na jakimś innym forum ze dopóki przyjmuje się luteine nie będzie miesiaczki dopiero po jej odstawieniu... hmm.. ja powinnam dostać dziś ale jak narazie nic, może to właśnie dlatego ze nadal przyjmuje luteine..
Juz byłam coraz bardziej przekonana ze miesiaczki nie ma bo jednak się udało, aż tu właśnie trafiłam na wpisy ze miesiaczki nie ma przez przyjmowanie luteiny...

Dziewczyny robiłam dziś kolejny test wynik jak wczoraj... byłam na becie ale wynik jutro... mam pytanie czy nadal przyjmować luteine, bo właśnie wyczytałam na jakimś innym forum ze dopóki przyjmuje się luteine nie będzie miesiaczki dopiero po jej odstawieniu... hmm.. ja powinnam dostać dziś ale jak narazie nic, może to właśnie dlatego ze nadal przyjmuje luteine..
Juz byłam coraz bardziej przekonana ze miesiaczki nie ma bo jednak się udało, aż tu właśnie trafiłam na wpisy ze miesiaczki nie ma przez przyjmowanie luteiny...
A nie mowilas ,ze masz dostac 5.04? A to czemu u Ciebie wynik dopiero jutro ? U nas tez tak jest alr jak bierzesz na maila to tego samego dnia :) a pisalas ze bola Cie sutki przy dotykaniu ? Dalej tak masz ? A ten sluz?

A nie mowilas ,ze masz dostac 5.04? A to czemu u Ciebie wynik dopiero jutro ? U nas tez tak jest alr jak bierzesz na maila to tego samego dnia :) a pisalas ze bola Cie sutki przy dotykaniu ? Dalej tak masz ? A ten sluz?
No właśnie nie wiem jak to liczyć ... IUI miałam w ŚRODĘ 22.03 i w tym dniu miałam owulacja wiec jeśli liczyć środę jako pierwszy dzień to powinnam dostać dziś ( bo z tego co ja wiem @ jest zawsze 14 dni po owulacji )... sutki bolą jak bolały, sluz tak samo, czasem coś w podbrzuszu zakluje. ..

No właśnie nie wiem jak to liczyć ... IUI miałam w ŚRODĘ 22.03 i w tym dniu miałam owulacja wiec jeśli liczyć środę jako pierwszy dzień to powinnam dostać dziś ( bo z tego co ja wiem @ jest zawsze 14 dni po owulacji )... sutki bolą jak bolały, sluz tak samo, czasem coś w podbrzuszu zakluje. ..
Przelam wreszcie ta zla passe !! :))))) a wynik jutro o ktorej ??? Kciuki i tak zacisniete !!! :)))

reklama
Czy ktoś z okolic Gdańska robił a nfz badanie droznosci jajowodow jeśli tak to gdzie i ile się czeka
Szpital w Tczewie, i nie czeka się długo. Praktycznie jak będziesz w danym dniu cyklu. Zadzwoñ i się zapytaj kiedy można się umówić.

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Do góry