reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jolancik...przykre to strasznie...i wkurzajace!!!
Froncia..tez ryczalam jak sie okazalo,ze z 3 iui nici bo jestem juz niby po owulacji.
Mimo,ze psychicznie nastawiam sie na in vitro trzymam mocno za Was kciuki!!!

Snilo mi sie dzisiaj,ze 3 testy pokazaly 2 kreski...malo realne ale kto wie...;)

Hej dziewczyny!!! Dawno mnie tu u was nie było! Dużo nowych forumowiczek widzę!!! Ja na tym forum IUI też zaczynałam i przeniosłam się na forum ivf!!! Musiałam iść krok dalej! I dziś już jestem po punkcji!
Jolancik, Zuzik, zylwia, cikulinka, Evelevel co u was?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
No faktycznie nie zagladalas do nas :) ja jestem po drugiej IUI w niedzuele zrobilam test- jedna kreska... Jutro mam dostac @ wiec walcze dalej :) 3 raz mam nadzieje ze ostatni !!! Jezeli nie to idziemy tak jak Ty krok dalej !!!! A jak u Ciebie ???:)))))))

Hej dziewczyny!!! Dawno mnie tu u was nie było! Dużo nowych forumowiczek widzę!!! Ja na tym forum IUI też zaczynałam i przeniosłam się na forum ivf!!! Musiałam iść krok dalej! I dziś już jestem po punkcji!
Jolancik, Zuzik, zylwia, cikulinka, Evelevel co u was?

Hejo. To trzymam kciuki moja droga a ile komórek pobrali i ile będziesz miała transferowanych? U mnie stagnacja. Na razie mamy przerwę od 3 iui i poronienia czekam do 9 czerwca na badania idę do szpitala żeby wszystko było na NFZ. Ale zresetowałam się trochę, nie myśle już tyle czy się uda czy nie uda. Inaczej tez jest w naszym związku jest więcej luzu i przytulanek [emoji6] kto wie może się coś przestawiło i będzie naturals [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż... Oczywiście walcze dalej, jutro wykupie nowe leki Aromek, które zaczne brać od 3dc. A powiedzcie proszę czy mogłabym brać jeszcze duphaston bym w tym tygodniu jeszcze nie dostała okresu tylko by @ przyszła w weekend lub później? Bo jeśli odstawie dupka od razu to @ przyjdzie w ciągu 2 dni i wtedy w kwietniu nie będe mogła podejść do następnej iui bo wyszłoby w święta. (Wtedy dopiero w maju) A jakby @ przyszła później to wtedy podejde po świętach w tym mies. Proszę o radę :)

reklama
Hejo. To trzymam kciuki moja droga a ile komórek pobrali i ile będziesz miała transferowanych? U mnie stagnacja. Na razie mamy przerwę od 3 iui i poronienia czekam do 9 czerwca na badania idę do szpitala żeby wszystko było na NFZ. Ale zresetowałam się trochę, nie myśle już tyle czy się uda czy nie uda. Inaczej tez jest w naszym związku jest więcej luzu i przytulanek [emoji6] kto wie może się coś przestawiło i będzie naturals [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pobrali mi 19 komórek. Ale dojrzałych było 13. 7 zamrozili a 6 zapladniaja. Jutro będę wiedziała czy się zaplodnily. Jak będzie dobrze to Będę przytulała jeden zarodeczek.
Czyli do czerwca spontaniczne przytulanki (i oby owocne).
No faktycznie nie zagladalas do nas :) ja jestem po drugiej IUI w niedzuele zrobilam test- jedna kreska... Jutro mam dostac @ wiec walcze dalej :) 3 raz mam nadzieje ze ostatni !!! Jezeli nie to idziemy tak jak Ty krok dalej !!!! A jak u Ciebie ???:)))))))
Życzę ci żeby ta 3 IUI się udała i byś nie musiała przechodzić ivf... Nic przyjemnego... Ale czego się nie zrobi dla dzidziusia...

Myślę o was dziewczyny i trzymam za wszystkie kciuki.... Na forum ivf dobra passa trwa i oby trwala nadal... O wam tu też życzę samych udanych IUI.

Do góry