reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
DziewcZyny nie zrobili mi iui przez ten wynik dodatni kazał mi zrobic jeszcze jedno badanie to można sie wkurzyc jestem załamana zawsze coś zawsze po górkę.... warunki super i nic z tego nie będzie..... masakra.. .. kolejny miesiąc do dupy na naturalną nie liczę.. ..
Współczuję. Ja do pierwszej iui tez nie mogłam podejść. Najgorsze to czekanie na następny miesiąc... Szybko jednak to minęło, więc kochana glowa do góry, będzie dobrze.

reklama
Hej dziewczyny:)

Byłam wczoraj u lekarza i powiedział, że męza wyniki są dobre mimo tego ze morfologia wychodzi 2 % bo jest ich badzo duzo:) wczoraj był 15 dzien a miałam jeden dominujący pęcherzyk ale tylko 11 mm wiec mały... Dlatego dał mi tabletki Clostilbegyt i dla męża fertilman plus a potem 13 dnia mamy przyjść na wizytę. Mam nadziję że będzie dobrze:)

Ja też sie poryczalam nawet nadal ręczę chociaż wiem że to nie pomoze teraz jeszcze czekanie na wynik badania oby był ujemny bo jak nie to kolejni lekarze i nie wiadomo co dalej..... to jest niesprawiedliwe.... ehh...

Hej dziewczyny!!! Dawno mnie tu u was nie było! Dużo nowych forumowiczek widzę!!! Ja na tym forum IUI też zaczynałam i przeniosłam się na forum ivf!!! Musiałam iść krok dalej! I dziś już jestem po punkcji!
Jolancik, Zuzik, zylwia, cikulinka, Evelevel co u was?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też sie poryczalam nawet nadal ręczę chociaż wiem że to nie pomoze teraz jeszcze czekanie na wynik badania oby był ujemny bo jak nie to kolejni lekarze i nie wiadomo co dalej..... to jest niesprawiedliwe.... ehh...
Wiem że moje słowa i tak nie ukoja twojego bólu, ale w tym wypadku nic innego nie zostaje jak przeczekać ten miesiąc. Jutro poczujesz się znacznie lepiej. Ja zawsze muszę przespać noc by mi przeszła złość

reklama
Do góry