panierkaa90
Fanka BB :)
Zylwia wywoływana [emoji4] widzę ze testujemy tego samego dnia... ehh ja nie czuje kompletnie nic.. ani na zbliżającą się malpe ani na jej brak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brak objawów to dobry objawZylwia wywoływana [emoji4] widzę ze testujemy tego samego dnia... ehh ja nie czuje kompletnie nic.. ani na zbliżającą się malpe ani na jej brak...
Aaaa przestań! !! Kilka postów powyżej pisałaś ze wiesz ze to ten czas! !! Co się stało z tym przekonaniem ? :/ wiele dziewczyn pisało ze bóle jak na malpe mogą oznaczać coś zupełnie innego ! I tego teraz masz się trzymać!!! Ja również testuje 3 kwietnia i mówię sobie cały czas ze teraz wkoncu na bank się udało, że teraz to musiało, nie ma innej możliwości! !Wierzylam mocno przed zabiegiem w czasie zabiegu i po dopoki nie pojawily sie bole... Latwo mowic wlasnie... To mam sie nastawiac i wmawiac to sobir ? Ja juz nie mam sily... Wszyscy zachodza teraz w ciaze i co drugi dzien od kogos slysze a wy na co czekacie i jak tu sie nastawiac....
No dopoki nie zaczely mnie bolec plecy i brzuch to tak jakby czar prysl...no zalamalam sie... Chyba nie jedna z nas tak miala ? Przeciez to oczywiste ze bym chciala sie dowiedziec ze jest ciaza....Aaaa przestań! !! Kilka postów powyżej pisałaś ze wiesz ze to ten czas! !! Co się stało z tym przekonaniem ? :/ wiele dziewczyn pisało ze bóle jak na malpe mogą oznaczać coś zupełnie innego ! I tego teraz masz się trzymać!!! Ja również testuje 3 kwietnia i mówię sobie cały czas ze teraz wkoncu na bank się udało, że teraz to musiało, nie ma innej możliwości! !
No ale właśnie o to chodzi ze nie można się załamywać! !! Jeśli mi się teraz nie uda- cóż mam dopiero 27 lat i wiele możliwości, poddam się dopiero kiedy wykorzystam je wszystkie !! Ani chwili wcześniej!No dopoki nie zaczely mnie bolec plecy i brzuch to tak jakby czar prysl...no zalamalam sie... Chyba nie jedna z nas tak miala ? Przeciez to oczywiste ze bym chciala sie dowiedziec ze jest ciaza....