reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No czyli u mnie objawy to zly znak ? Co ja dziewcxynki Wam moge powiedziec.. Bylam dzis w pracy po pracy na poprawienie nastroju zakupy z kolezanka,kawka a teraz siedze sama i no niestety brzuch mnie boli na @.. Wiec chyba ten test w niedxiele sobie odpuszcze :( czuje juz wielki bol w sercu...

Wierzylam mocno przed zabiegiem w czasie zabiegu i po dopoki nie pojawily sie bole... Latwo mowic wlasnie... To mam sie nastawiac i wmawiac to sobir ? Ja juz nie mam sily... Wszyscy zachodza teraz w ciaze i co drugi dzien od kogos slysze a wy na co czekacie i jak tu sie nastawiac....

Wierzylam mocno przed zabiegiem w czasie zabiegu i po dopoki nie pojawily sie bole... Latwo mowic wlasnie... To mam sie nastawiac i wmawiac to sobir ? Ja juz nie mam sily... Wszyscy zachodza teraz w ciaze i co drugi dzien od kogos slysze a wy na co czekacie i jak tu sie nastawiac....
Aaaa przestań! !! Kilka postów powyżej pisałaś ze wiesz ze to ten czas! !! Co się stało z tym przekonaniem ? :/ wiele dziewczyn pisało ze bóle jak na malpe mogą oznaczać coś zupełnie innego ! I tego teraz masz się trzymać!!! Ja również testuje 3 kwietnia i mówię sobie cały czas ze teraz wkoncu na bank się udało, że teraz to musiało, nie ma innej możliwości! !

Bóle miesiączkowe również mogą oznaczać ciąże więc póki co nic nie jest stracone. Wiem doskonale jak boli jak koleżanki zachodzą z łatwością w ciąże, bezproblemowo ją przechodzą i rodzą zdrowe dzieci (bo mnie niestety los skazał na trójkę Aniołków na cmentarzu). Do dziś walczę z bólem zazdrości, ale staram się żyć i cieszyć się tym co mam. Zacznę starania to będę wierzyć do samego końca, a jeśli się nie uda to podniose twarz opłakaną z błota i dalej do przodu.

Polecam poszukać dobrego psychologa - dużo daje.

Aaaa przestań! !! Kilka postów powyżej pisałaś ze wiesz ze to ten czas! !! Co się stało z tym przekonaniem ? :/ wiele dziewczyn pisało ze bóle jak na malpe mogą oznaczać coś zupełnie innego ! I tego teraz masz się trzymać!!! Ja również testuje 3 kwietnia i mówię sobie cały czas ze teraz wkoncu na bank się udało, że teraz to musiało, nie ma innej możliwości! !
No dopoki nie zaczely mnie bolec plecy i brzuch to tak jakby czar prysl...no zalamalam sie... Chyba nie jedna z nas tak miala ? Przeciez to oczywiste ze bym chciala sie dowiedziec ze jest ciaza.... :(

Panierkaa gratuluję podejścia, z takim łatwiej mijają dni i życie (bo nam staraczkom życie ucieka okrutnie i tylko dni płodne, śluz, monitoring itd. , a wszystko nas omija). Ból rozczarowania nigdy nie będzie lżejszy, ale oczywiście o czym ja piszę, musi się udać !! I trzymam kciuki z krzaczorów :-)

reklama
No dopoki nie zaczely mnie bolec plecy i brzuch to tak jakby czar prysl...no zalamalam sie... Chyba nie jedna z nas tak miala ? Przeciez to oczywiste ze bym chciala sie dowiedziec ze jest ciaza.... :(
No ale właśnie o to chodzi ze nie można się załamywać! !! Jeśli mi się teraz nie uda- cóż mam dopiero 27 lat i wiele możliwości, poddam się dopiero kiedy wykorzystam je wszystkie !! Ani chwili wcześniej!

Do góry