reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Ja w glebi gdzies tam wierze.. Ale boje sie rozczarowac ;( nie wiem cxy testowac w niedxiele ? Czy czekac do @ ? Z mezem w razie czrgo podejdziemy do jeszcze jednej IUI a jak nie to in vitro..a Wy jakie macie plany ?

reklama
Zylwia ból rozczarowania zawsze będzie zadawał ogromne rany(nieważne czy nastawisz się optymistycznie czy pesymistycznie do sprawy)-bo znowu się nie udało, bo teraz miało się udać. Tak ze szczerego serca doradzam ,żeby w tym wszystkim cieszyć się tym co jest obok nas, bo zobacz ile to lat ucieka płaczu, stresu, a zaraz będziemy żałować, że skupiłyśmy się tylko na jednym i tak wiele nam umknęło. Mocno kibicuję i trzymam kciuki !!

A ja myślałam że jestem twarda ze sie pogodziłam ze nam sie naraziel nie udalo ale dziś jesteśmy u rodziców u Taty ur i nie mogę samo przychodzi myśli czy kiedyś mam sie uda... sisotra siostra z dwójką brat z dwójką tylko my bez dzieci . I jeszcze jedno takie malutkie parę miesiecy ehhh... serce pęka..... Ale jak Was czytam i dziękuję Wam muszę myśleć pozytywnie i ze będzie dobrze i Nam sie uda.. ..

Przestancie dziewczyny mowic ze mam bol jak na @ ze jest juz blisko...to wtedy napewno przyjdzie...bo nieszczescia przychodza do ludzi ktorzy je do siebie sciagaja...

Zylwia i co? Jak Twój brzuch?

jasani jak wizyta u lekarza

natalix0, Bubu19821 Wy już po monitoringu?
Hej dziewczyny, dowiedziałam się dzisiaj, że będę niestety szła długim protokołem ze względu na PCO. Teraz czekam na okres, który dopiero pod koniec kwietnia będzie. Więc jak wszystko dobrze pójdzie to in vitro dopiero w czerwcu. Ale nie ma tego złego, mam teraz trochę na głowie to przynajmniej mam się czym zająć.

Hej dziewczyny, dowiedziałam się dzisiaj, że będę niestety szła długim protokołem ze względu na PCO. Teraz czekam na okres, który dopiero pod koniec kwietnia będzie. Więc jak wszystko dobrze pójdzie to in vitro dopiero w czerwcu. Ale nie ma tego złego, mam teraz trochę na głowie to przynajmniej mam się czym zająć.
Ja tez mam pco i gin mi powiedzial ze dlugi protokol rozwalilby mi jajniki...dziwne ja szlam krotkim...ale kazdy lekarz ma inne podejscie

Dziewczyny mam dziś 3dc i już po krwawieniu. Wizytę mam na 5.04 czyli 8dc. Czy tak krótka miesiączka może spowodować, że szybciej owu na lekach będzie? Czy ta wizyta monitorujące nie będzie za późno? Zawsze 5dni a teraz tylko 3 ... :/

reklama
Do góry