reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam bardzo długie cykle. Ale dzisiaj jest 14 dni po IUI, więc nie robiłam za wcześnie. Miałam dwa pęcherzyki, jeden pękł przed IUI a drugi może później stąd tak niska beta. No nic, muszę czekać do piątku i wszystko się wyjaśni.
Tylko się nie denerwuj! Jeśli fasolka tam jest....to nerwy Jej nie służą. Czekaj cierpliwie do piątku.

reklama
Nie ma znaczenia czy Polska czy Niemcy, wczoraj nerwy , głodówka a później oczyszczenie (dynamiczne) a wszystko dlatego że dzisiaj miał się odbyć zabieg laparoskopi. Jadę do szpitala na godzinę 11, o 14:30 biorą mnie na zabieg, wenflon w ręku a tu pielęgniarka z informacją że dzisiaj ordynator odwołał zabieg proszę przyjść jutro na 7 rano. Ehh schemat trzeba dzisiaj znów powtórzyć. Będę znów rwać sedes ! Bo jak wróciłam to do kiełbasy się dorwałam

To trzymam kciuki w takim razie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przez endometrioze nie pękały mi pęcherzyki, czasem kumulowało się ich "mnóstwo", podczas operacji wypalili mi małe ogniska, jajowody drożne i jajniki też czyste, więc lekarze (bo dwóch) stwierdzili, że szanse dzięki iui istnieją (tylko u mnie jeszcze mąż ma słabsze nasienie, ale tragedii nie ma)
U mojego męża 20% sprawnych żołnierzy przyjmuje witaminy Eucell Fertil dawka rano i wieczorem .

Nie ma znaczenia czy Polska czy Niemcy, wczoraj nerwy , głodówka a później oczyszczenie (dynamiczne) a wszystko dlatego że dzisiaj miał się odbyć zabieg laparoskopi. Jadę do szpitala na godzinę 11, o 14:30 biorą mnie na zabieg, wenflon w ręku a tu pielęgniarka z informacją że dzisiaj ordynator odwołał zabieg proszę przyjść jutro na 7 rano. Ehh schemat trzeba dzisiaj znów powtórzyć. Będę znów rwać sedes ! Bo jak wróciłam to do kiełbasy się dorwałam
To fajnie że w dzień przyjęcia zwykle zabieg . Ja jeden dzień kompletnie bez sensu spędziłam w szpitalu.

To fajnie że w dzień przyjęcia zwykle zabieg . Ja jeden dzień kompletnie bez sensu spędziłam w szpitalu.
Wcześniej były dwa spotkania zanim wyznaczony został termin ale od momentu wizyty do ustalenia terminu około półtorej tygodnia, chociaż tyle dobrego, bardzo naciskałam na termin ze względu na wyznaczony plan. Ścisły harmonogram ustalony z lekarzem .

Jolancik wpiszesz mnie wstepnie 09 kwietnia wizyta u lekarza i mam nadzieję iui macie DziewcZyny jakieś wskazówki.. .. czekam na wyniki badań i zobaczymy... mama nadzieję ze wszystko wyjdzie dobrze....

reklama
Do góry