reklama
jasani
Fanka BB :)
Trzymam kciukiHej dziewczyny. właśnie lecę na monitoring. Trzymajcie kciuki. Obym w tym cyklu mogła podejść do iui. Muszą
Bubu19821
Trzymamy mocnoHej, ja już po IUI. Jeden pęcherzyk zdążył pęknąć więc jestem dobrej myśli. Jak tym razem się nie uda to kolejny krok in vitro.
natalix0
Kciuki zaciśnięte Oby się udało!Hej, ja już po IUI. Jeden pęcherzyk zdążył pęknąć więc jestem dobrej myśli. Jak tym razem się nie uda to kolejny krok in vitro.
ludek
Trzymam za Was dziewczyny kciuki .... :*
Ludek a powiedz jakie u Was wskazania były do iui ?
Jeden niedrożny jajowód i trochę obniżona ruchliwość nasienia - ogólnie z tym wszystkim podobno można spokojnie zajść w naturalną ciążę, ale nam w ciągu 1,5 roku się nie udało stąd decyzja o inseminacji.
Hej dziewczyny. właśnie lecę na monitoring. Trzymajcie kciuki. Obym w tym cyklu mogła podejść do iui. Muszą
Trzymamy kciuki :* a powiedz u Ciebie jaka przyczyna podejścia do iui ?
ludek
Hej dziewczyny. właśnie lecę na monitoring. Trzymajcie kciuki. Obym w tym cyklu mogła podejść do iui. Muszą
Kciuki mocno zaciśnięte!!!
Trzymamy kciuki :* a powiedz u Ciebie jaka przyczyna podejścia do iui ?
reklama
ludek
Hej, ja już po IUI. Jeden pęcherzyk zdążył pęknąć więc jestem dobrej myśli. Jak tym razem się nie uda to kolejny krok in vitro.
Oby obeszło się bez in vitro! Która to próba? Trzymam kciuki
Podziel się: