reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no narazie co chodze do lekarza to nic nie mówił o innych badaniach .... tylko kombinuje jak tu mu rozrzedzić hehe :) a czy coś Twojemu M wyszło podczas tego badania ?

no narazie co chodze do lekarza to nic nie mówił o innych badaniach .... tylko kombinuje jak tu mu rozrzedzić hehe :) a czy coś Twojemu M wyszło podczas tego badania ?
Wyszło wszystko okey....na szczęście....Ale podobno to ważne badania i nawet jeśli ma się dobry wynik w badaniu nasienia, to te wyniki mogą wyjść źle i wtedy juz tylko invitro... Więc warto zrobić -tylko są drogie :-(

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
01 – jasani – IUI
01 – adunnnia90 - kontrola podczas stymulacji

03 – pisces - laparoskopia
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i iui - powodzenia :)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Dziewczyny. 12 dni po Pregnyl 10000, 11 po IUI, betaHCG 440mlU/ml. Jeszcze Pregnyl czy już... ?

Ekstra czyli się udało!!! :) Za trzecim razem zazwyczaj masz szczęście :)
Aż mi się zachciało pójść na betę ;) Dziś mam 12 dni po IUI i to moja trzecia próba, może do mnie też uśmiechnie się szczęscie :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry