A u Ciebie jak ?Trzymam kciuki zeby te objawy byly podtrzymaniem zielonej fali [emoji4] &&
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Odpoczelam [emoji4] teraz siedze w pracy i juz odliczam czas do 16.A u Ciebie jak ?jak po weekendzie ?
![]()
Ja podchodzilam do IUI miesiac po miesiacu. Trzymam kciuki czekam na dobre wiesci &&& [emoji4]
A my na twoje dobre wieści.... Mam nadzieję że nas tu nie opuścisz na forum IUI...Odpoczelam [emoji4] teraz siedze w pracy i juz odliczam czas do 16.
Ja podchodzilam do IUI miesiac po miesiacu. Trzymam kciuki czekam na dobre wiesci &&& [emoji4]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
I chyba tez tak zrobieOdpoczelam [emoji4] teraz siedze w pracy i juz odliczam czas do 16.
adunnnia90
W życiu Was nie opuszcze. Czekam z niecierpliwoscia na 25dc zeby zaczac brac leki no i potem na @ bo w 2dc WIZYTA [emoji4]A my na twoje dobre wieści.... Mam nadzieję że nas tu nie opuścisz na forum IUI...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc DziewcZyny.. .. mam do Was pytanie chce cOś zrobić test pc Ale zauważyłam ze w ogóle nie mam śluzu plodnego czy to może zauważyć na wyniki?? A słyszeliście może o takim żelu pre seed podobno ułatwia przebycie plemników?? Trzymam kciuki za dzisiejsze bety....
Hej Froncia. Ja o zelu nie sluszalam ale przed testem pc bralam olej z wiesiolka od 1dc do owulacji. To pomaga na sluz.Czesc DziewcZyny.. .. mam do Was pytanie chce cOś zrobić test pc Ale zauważyłam ze w ogóle nie mam śluzu plodnego czy to może zauważyć na wyniki?? A słyszeliście może o takim żelu pre seed podobno ułatwia przebycie plemników?? Trzymam kciuki za dzisiejsze bety....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Froncia. Ja o zelu nie sluszalam ale przed testem pc bralam olej z wiesiolka od 1dc do owulacji. To pomaga na sluz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
Właśnie zaczęłam brać Ale ale trochę za późno.. zobaczymy jak w przyszłym miesiącu będzie.... A moze i nie będzie potrzebne![]()
reklama
Emilianka6966
przepraszam przez przypadek wcisnęłam bo chciałam odpisacCzesc DziewcZyny.. .. mam do Was pytanie chce cOś zrobić test pc Ale zauważyłam ze w ogóle nie mam śluzu plodnego czy to może zauważyć na wyniki?? A słyszeliście może o takim żelu pre seed podobno ułatwia przebycie plemników?? Trzymam kciuki za dzisiejsze bety....
Podziel się: