reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Od poczatku 2015 r. Kupilismy mieszkanie i stwiwrdzilismy, ze fajnie by bylo wprowadzic sie juz we 4 [emoji6] (liczymy sie jako 3 bo mamy naszego Pana Ryszarda)-moja profilowka.
W czerwcu 2015 poronilam i od tamtej pory staralismy sie najperw naturalnie az trafilismy do Szkodziaka.
Moj poprzedni gin stwierdzil, ze na pewno nie moge zajsc w ciaze bo farbuje wlosy i nosze "sztuczne paznokcie" czyli hubryde.
A Wy dlugo sie staracie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak jak by malowanie włosów czy paznokci mało na to wpływ?( he he apropo hybrydy przed chwilą złamałam paznokcia:( palec boli jak cholera ) z kąd się biorą tacy lekarze to ja niewiem.
My zaczeliśmy sie starac w sierpniu 2015, ale widac tak to już jest są tacy co nie chcą dziecka a maja a my jak chcemy to musimy czekac:(

Od poczatku 2015 r. Kupilismy mieszkanie i stwiwrdzilismy, ze fajnie by bylo wprowadzic sie juz we 4 [emoji6] (liczymy sie jako 3 bo mamy naszego Pana Ryszarda)-moja profilowka.
W czerwcu 2015 poronilam i od tamtej pory staralismy sie najperw naturalnie az trafilismy do Szkodziaka.
Moj poprzedni gin stwierdzil, ze na pewno nie moge zajsc w ciaze bo farbuje wlosy i nosze "sztuczne paznokcie" czyli hubryde.
A Wy dlugo sie staracie?

He he Pan Ryszrad oczywiście wliczony jako członek rodzinki :)

No tak jak by malowanie włosów czy paznokci mało na to wpływ?( he he apropo hybrydy przed chwilą złamałam paznokcia:( palec boli jak cholera ) z kąd się biorą tacy lekarze to ja niewiem.
My zaczeliśmy sie starac w sierpniu 2015, ale widac tak to już jest są tacy co nie chcą dziecka a maja a my jak chcemy to musimy czekac:(
Wspolczuje z powodu paznokcia , wiem jaki to bol.
Nie wiem skad sie biora ale najlepsze jest to ze znam osoby, ktore w takie bzdury wierza [emoji6]

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

03 – zylwia – beta hcg
03 – angelawwa – wizyta w spr. leków

06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Okres mam dostać 16.02 wiec mysle ze trasfer koniec lutego poczetek marca jak wszystko pojdzie dobrze [emoji4] ciesze sie jak dziecko ! Leki niby maja byc tansze bo gin mi wypisze tak żebym czesc miala refundowane czy cos w tym stylu. Narazie ustalismy ze bedziemy probowac dopoki bedZiemy mieli fundusze [emoji4] gin nam dzis powiedzial ze daje nam 50% szans. No i jeszcze ustalismy ze bedzie transfer 1 zarodka

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję! Nowa droga, nowe nadzieje :) A czemu wybraliście opcje jednego zarodka? Ja będę brała dwa jeśli dojdę do in vitro ze wzgędu na wiek (31 lat w lutym) i na większe szanse.

Ostatnia edycja:
Ja od dzis juz dzialam w wawie czyli na miejscu. Oj duzo rzeczy to zrobienia, ale duzo sie dzieje wiecglowa zajeta :) juz niedlugo - we wtorek monitoring i zobaczymy czy to dziadostwo sie wchlonelo. Jak nie to nie wiem czy leki zmieni czy jak.. u mnie iui pewnie w polowie/ pod koniec lutego :) Licze ze sie uda bo na luzie podchodze.Bez spinki :)
Ciesze sie razem z Tobą ;)

Bedę miała IUI w podobnym czasie co Ty :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry