reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no ja czekam na okres powinien być między 24 a 26 no chyba ze nie przyjdzie:p..no a iui by była chyba koło 9 albo 10 jeszcze przed wyjadem pani doktor na ferie powinnam się wstrzelić a ja po clo miałam niekiedy gorsze widzenie krótko trwałe ale to ze względu na moją prace( haft reczny_) musiałam silnie skupić wzrok w jedno miejsce a tak to też bez objawowo raczej już organizm przywykł:)
Życzę żeby nie przyszła oczywiście...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ja czekam na okres powinien być między 24 a 26 no chyba ze nie przyjdzie:p..no a iui by była chyba koło 9 albo 10 jeszcze przed wyjadem pani doktor na ferie powinnam się wstrzelić a ja po clo miałam niekiedy gorsze widzenie krótko trwałe ale to ze względu na moją prace( haft reczny_) musiałam silnie skupić wzrok w jedno miejsce a tak to też bez objawowo raczej już organizm przywykł:)
Ja tez zycze zeby nie przyszla :)

Dziewczyny a powiedzcie .... czy może też tak macie... 3-4 dni po owu piersi stają się nabrzmiałe i tak az do okresu ???
U mnie jest tak, ze bola strasznie sa cieple i nie moge sie czasami nawet dotknac, co najlepsze biust powiekszyl mi sie o dwa rozmiary [emoji16]nie powiem ciesze sie bo nigdy nie mialam go za wiele a i M widzi same plusy w tym.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

16 - Mikaaaaa - IUI
16 - evelevel – monitoring cyklu i IUI - ???
16 - anett96 – monitoring cyklu

17 - adunnia90 - beta hcg
19 - Moniczka2 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu
30 - Mikaaaaa - test ciążowy

LUTY

27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill​

Dziewczyny, nie wiem która co ma więc piszcie to wprowadzę ewentualne poprawki :)

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

16 - evelevel – IUI
16 - anett96 – monitoring cyklu
17 - adunnia90 - beta hcg
19 - Moniczka2 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu

LUTY

27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill​

Dziewczyny, nie wiem która co ma więc piszcie to wprowadzę ewentualne poprawki :)
Jolancik, wpisz mi prosze IUI dziasiaj (16/01), a test ciazowy na 30/01.Dzieki.

reklama
Do góry