Akurat inofolik mam w domu to warto wykorzystac dziekuje za radyDo raz zuzika ktorych bron boze nie stosujci maz moze pic pylek pszczeli bo tez pomaga na plemniki i nie bierz goracej kapieli w wannie po iui. Ja pilam inofem to tanszy odpowiednik inofoliku...
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Oooo, właśnie..Dziekuje bardzo za taka wyczerpujaca odpowiedz , kazda rada sie przyda dziekuje
Po zabiegu unikaj dźwigania. Gorących kąpieli. Sauny. Solarium. Prowadź oszczędny tryb życia. Staraj się nie stresować i nie myśleć co to będzie. A każdą wolną chwilę poświęcaj na odpoczynek i mówienie do brzucha, jakby Twoje dzieciątko już tam było
Jak zdarzaja sie innym to trzeba wierzyc, ze i nam sie moga przydarzyc ;-) glowa do gory, cycki do przodu i bedzie dobrze. Czeka Cie pewnie jeszcze nieskonczona ilosc trudniejszych decyzji w zyciu, wiec nie ma co sie zalamywac na starcie [emoji16]Nooo cuda sie zdarzaja
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Jeżeli na monitoringu gin Ci powie, że endometrium jest cienkie - wieczorem wypij lampkę czerwonego wina (dobrze jak będzie wytrawne).Akurat inofolik mam w domu to warto wykorzystac dziekuje za rady
A po zabiegu IUI wcinaj plastry świeżego ananasa - dobre na zagnieżdżenie się zarodka
P.S Jakby co, nie wiesz tego ode mnie, bo ja się podobno nie znam
katharina203
Nie zuzik...to ja sie nie znam przeciez bo to mi sie iui nie udaloJeżeli na monitoringu gin Ci powie, że endometrium jest cienkie - wieczorem wypij lampkę czerwonego wina (dobrze jak będzie wytrawne).
A po zabiegu IUI wcinaj plastry świeżego ananasa - dobre na zagnieżdżenie się zarodka
P.S Jakby co, nie wiesz tego ode mnie, bo ja się podobno nie znam
zuzik85
Nie zuzik...to ja sie nie znam przeciez bo to mi sie iui nie udalo
kredka82
No to nadrobilam kilka stron:-)
CYRK istny cyrk!!
Jak tu trafilam to nie umialam wystarczajaco podziekowac dziewczyna za wiedze i wsparcie ktore mi daja. Niestety widze ze czasy sie zmienily i tamto forum juz nie wroci .. szkoda...
Brak mi slow zeby skomentowac to co czytam..
Zuzik, vadera, kath, pyreczka i cala stara mądra gwardio szkoda Waszego czasu bo i tak to nic nie zmieni..
Co do progesteronu - po co go wogole bierzecie? I serio zmiencie lekarzy..
I powiem Wam jeszcze jedno - w d.u.pie mam co Wy robicie bo jak dla mnie to mozecie sobie dslej tkwic w "waszym" swiecie, tylko żal mi nowych dziewczyn ktore tu przyjda bo im sie swiat zawalil bo nie moga miec naturalnie dziecka i zamiast dostac dobre i sprawdzone rady beda czytac te bzdury!!
Dlaczego prawie cala stara gwardia przeniosla sie na inny watek? Bo to Wy niszczycie to forum wypisywaniem bzdet do tego stopnia ze czlowiek nie wie czy ma sie smiac czy plakac.
CYRK istny cyrk!!
Jak tu trafilam to nie umialam wystarczajaco podziekowac dziewczyna za wiedze i wsparcie ktore mi daja. Niestety widze ze czasy sie zmienily i tamto forum juz nie wroci .. szkoda...
Brak mi slow zeby skomentowac to co czytam..
Zuzik, vadera, kath, pyreczka i cala stara mądra gwardio szkoda Waszego czasu bo i tak to nic nie zmieni..
Co do progesteronu - po co go wogole bierzecie? I serio zmiencie lekarzy..
I powiem Wam jeszcze jedno - w d.u.pie mam co Wy robicie bo jak dla mnie to mozecie sobie dslej tkwic w "waszym" swiecie, tylko żal mi nowych dziewczyn ktore tu przyjda bo im sie swiat zawalil bo nie moga miec naturalnie dziecka i zamiast dostac dobre i sprawdzone rady beda czytac te bzdury!!
Dlaczego prawie cala stara gwardia przeniosla sie na inny watek? Bo to Wy niszczycie to forum wypisywaniem bzdet do tego stopnia ze czlowiek nie wie czy ma sie smiac czy plakac.
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
STYCZEŃ
13 - Mikaaaaa - wizyta w klinice
13 - evelevel – monitoring cyklu
13 - jolancik - beta hcg
15/16 - evelevel – IUI
16 - anett96 – monitoring cyklu
17 - adunnia90 - beta hcg
18 - Hanuta - beta hcg
19 - Moniczka2 - beta hcg
LUTY
27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill
Winston Churchill
reklama
Jolancik beta zrobiona? Daj znać co i jak. Jestem strasznie ciekawa czy Ci się udało
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: