reklama
Vadera tylko wróc pliis " w wolnej chwili " i napisz jak poródPowodzenia na dzisiejszych wizytach &&&
My wyruszamy z nadzieją rozstania))
adunnnia90
Fanka BB :)
Na 16 musimy byc w klinice IUI na 17.15 zaplanowana. Napewno dam znać [emoji4]Addunia o ktorej masz iui? Tez napisz koniecznie jak przebiegłoTrzymam kciuki
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
No to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić
))
adunnnia90
Powodzenia [emoji4]No to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić))
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
zatem trzymam kciukiNo to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić))
Trzymajcie się tam dziewczyny!!!! I powodzenia dla mamusi i córciNo to my na oddziale. Póki co po badaniach, które a jakże, idealnie. Po ktg nie widać żeby się miało coś zmienić. Wszelkie decyzje co dalej jak nie ruszy dopiero po jutrzejszym obchodzie. Jedyne co wiem to to, że jutro idę na gimnastykę. Legenda w tym szpitalu głosi, że po gimnastyce 90% pań idzie rodzić))
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Nou zuzik mi doniosla ze myslisz o czechach wiec tu zajrzalam:-) ja sie tam wybieram wiec jak cos bede wiecej wiedziec to moge dac znac i dzieki za info ktore wkleilas:-) ja tez mam najblizej do krakowa ale tam nie ma dobrych klinik. Jak mam placic za hotel i wynajecie auta zeby robic w innym miescie to wogole mi sie nie oplaca a do ostrawy to w sumie jak do krakowa czasowo a na pewno nie ma tak glupich restrykcji i lekarzy wyludzajacych kase.
Czekam na wyciecie polipa w marcu i potem mam nadzieje ze zaczniemy dzialac jak najszybciej ale to tez zalezy od cen biletow niestety...
U nas Kredko to jest tak, że na razie nie mamy ani złotówki na in vitro więc dla nas temat jest mega odległy....
Co do ovi bo widziałam, że padło pytanie to ja miałam na 36 h podawane przed iui. Ale wszystko może zależeć od wielkości pęcherzyków. Moje jak pękały miały 25-26...
reklama
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
STYCZEŃ
04 - froncia - drożność jajowodów (HSG)
04 - adunnia90 - IUI
??- vadera - przywitanie z córeczką
06 - Mikaaaaa - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
08 - bertha - testowanie
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia
11 - Mikaaaaa - IUI - ?