Dziewczyny niestety musiałam pezesunąć drożność niestety jeszcze plamienia dzisiaj miałam....więc Jolancik jak mozesz zmienic na 9,01 juz nie mogę sie doczekać juz bym chciała być po,,, no nic musze troszke poczekac ... Trzymam Kciuki Adunnia :*:*:* oby sie udało ..
reklama
Ja tez trzymam kciuki &&& Jolancik wpisz mnie na 13 monitoring i najprawdopodobniej 15 -16 IUI [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak wogole to jak ty się masz i jak się czujesz?Ja tez trzymam kciuki &&& Jolancik wpisz mnie na 13 monitoring i najprawdopodobniej 15 -16 IUI [emoji16]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Kciuki trzymam mocno!!! Oby naturals był udany....
Ja w tym cyklu też naturals tyle że po stymulacji bo do IUI nie podeszłam przez grypę.... Dziś 8 dpo więc pod koniec miesiąca IUI....
Ja tez miałam clo w tym cyklu. Takze zawsze jakas nadzieja na bliźniaki ale monitoringu nie miałam ile pęcherzyków urosło bo na święta wyjechałam.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
cikulinka
Fanka BB :)
no to jeszcze chwilke i wiadomo ze bedziesz wiedzieć....wiem co czujeszDziewczyny niestety musiałam pezesunąć drożność niestety jeszcze plamienia dzisiaj miałam....więc Jolancik jak mozesz zmienic na 9,01 juz nie mogę sie doczekać juz bym chciała być po,,, no nic musze troszke poczekac ... Trzymam Kciuki Adunnia :*:*:* oby sie udało ..
Calkiem dobrze. Mam ogromne wsparcie ze strony Małża :-) na prawde jest kochany z reszta moj gin pocieszyl mnie dzisiaj ze jestesmy juz o krok [emoji12] mialam dola caly poniedzialek i objadalam sie ciastkami i lodami, w pracy zglosilam uz i caly dzien przelezalam pod kocem ogladajac "teorie wielkiego podrywu" [emoji16]A tak wogole to jak ty się masz i jak się czujesz?
@ powoli dobiega konca, usg zrobione daty ustawione wiec teraz zatracic sie w czyms na tydzien i bedzie git ;-) Małż zrobil mi niespodzianke i powiedzial ze jedziemy w bieszczady na 3 dni polazic i sie zresetowac [emoji16]
Cuuudownie ze jedziecie. no i wypłakałaś i teraz głowa do góry i do przodu kiedy jedziecie w bieszczady?Calkiem dobrze. Mam ogromne wsparcie ze strony Małża :-) na prawde jest kochany z reszta moj gin pocieszyl mnie dzisiaj ze jestesmy juz o krok [emoji12] mialam dola caly poniedzialek i objadalam sie ciastkami i lodami, w pracy zglosilam uz i caly dzien przelezalam pod kocem ogladajac "teorie wielkiego podrywu" [emoji16]
@ powoli dobiega konca, usg zrobione daty ustawione wiec teraz zatracic sie w czyms na tydzien i bedzie git ;-) Małż zrobil mi niespodzianke i powiedzial ze jedziemy w bieszczady na 3 dni polazic i sie zresetowac [emoji16]
reklama
czyli kiedy teraz masz iui dokładnie?Calkiem dobrze. Mam ogromne wsparcie ze strony Małża :-) na prawde jest kochany z reszta moj gin pocieszyl mnie dzisiaj ze jestesmy juz o krok [emoji12] mialam dola caly poniedzialek i objadalam sie ciastkami i lodami, w pracy zglosilam uz i caly dzien przelezalam pod kocem ogladajac "teorie wielkiego podrywu" [emoji16]
Podziel się: