ja mam 0,9 amh ale wiem ze w tym wieku ( rocznik 79 )Jak przystępowałam do programu miałam już amh 0,6. Niby jeszcze nie tragedia ale tragedii blisko. Jasne, że licz! W końcu po to je robisz aby się udały)))
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
liczba 45mln/ml szybki ruch 40% wolny 5 brak 50 niepostępowy w miejscu 5 ocena prawidłowe 55% nieprawidłowe 45 no i objetość 3 a norma od 2 no i lepkość zwiększona a jak u was?Kochana a powiedz mi jakie Twój M ma wyniki ??? ale po tym badaniu mozna normalnie sie starac ? Ty miałas wyniki odrazu ? ja jak dobrze pójdzie ide w czwartek .... Najwazniejsze ze drożne![]()
vadera
Vadera no właśnie nie wiem bo w necie piszą, że te badania genetyczne robi się raz na całe życie. Więc nie widzę przeszkód czemu mielibyśmy teraz tego nie zrobić, pomału... rozkładając sobie koszty. Kariotyp i co to jest etc... ?? Znalazłam coś takiego jak AZF, CFTR coś jeszcze? Jak M wróci z pracy to sprawdzimy badania, bo już tyle ich było, że tak na dobrą sprawę nie wiem czy ich już nie robił przynajmniej on bo ja na pewno nie.
Chodziło mi o to, że jak wam się uda iui to nie będą wam potrzebne
Co do rozkładania kosztów to jasne, że tak. Myśmy też te badania przed sobie rozkładali. Zaczęlismy w grudniu 2015 a transfer mieliśmy w kwietniu.
cikulinka
tak odrazu wszsytko pokazane i wyjasniane w trakcie jak i po poraz kolejny nie masz się czego baćKochana a powiedz mi jakie Twój M ma wyniki ??? ale po tym badaniu mozna normalnie sie starac ? Ty miałas wyniki odrazu ? ja jak dobrze pójdzie ide w czwartek .... Najwazniejsze ze drożne![]()
vadera
ja mam 0,9 amh ale wiem ze w tym wieku ( rocznik 79 )to juźwa szybko poleci w dół!
![]()
Moj Ty roczniku:-) Wcale nic Ci polecieć nie musi nie kuś. A 0,9 to przecież dobry wynik
bertha
wow, super wyniki...liczba 45mln/ml szybki ruch 40% wolny 5 brak 50 niepostępowy w miejscu 5 ocena prawidłowe 55% nieprawidłowe 45 no i objetość 3 a norma od 2 no i lepkość zwiększona a jak u was?
u nas:
- ruch A+B: 6%, gdzie norma >40%
- prawidlowa budowa: 8%
- zywe 25% ( normy nie pamietam, ale chyba cos >50%?)
- i zwiekszona lepkosc i agregacja.
No już troszkę obniżonyMoj Ty roczniku:-) Wcale nic Ci polecieć nie musi nie kuś. A 0,9 to przecież dobry wynik![]()
u nass to obecenie wygląda tak : liczba plemników w 1ml / 64 mln, w ejakulacie 192. ml, plemniki żywe 66%, plemniki o szybkim ruchu 22%,plemniki o wolnym 9%, tylko nie robiliśmy z morfologia... następna zrobimy.... noo ii teraz było upłunnienie mechaniczne ale wcześniej było samoistne...objętośc tez ma 3,
podaje właśnie flegamine... i bierze FertilMan ....
podaje właśnie flegamine... i bierze FertilMan ....
cikulinka
podbudowałaś mine tym na polepszenie bierze androvidplus ibromergon a i tak 3 iui były nieudane w tym miesiącu raczej mi doktor nie pozwoli podejść .... a tu jeszcze się dowiedziałam ze moja młodsza siostra to już w marcu rodzi i to 3 dziecko a starsza urodziła w pażdzierniku a co najgorsze znajoma pojechała do zakopanego i na zlość swojemu męzowi zaszła w ciąże z kimś.nieznajomym ...normalnie poprostu szok i szkoda słówwow, super wyniki...
u nas:
- ruch A+B: 6%, gdzie norma >40%
- prawidlowa budowa: 8%
- zywe 25% ( normy nie pamietam, ale chyba cos >50%?)
- i zwiekszona lepkosc i agregacja.
reklama
podbudowałaś mine tym na polepszenie bierze androvidplus ibromergon a i tak 3 iui były nieudane w tym miesiącu raczej mi doktor nie pozwoli podejść .... a tu jeszcze się dowiedziałam ze moja młodsza siostra to już w marcu rodzi i to 3 dziecko a starsza urodziła w pażdzierniku a co najgorsze znajoma pojechała do zakopanego i na zlość swojemu męzowi zaszła w ciąże z kimś.nieznajomym ...normalnie poprostu szok i szkoda słów
Wiem co czujesz .... u mnie w 2016 r. wokół mnie chyba z 10 osób zaszło w ciąże ....bratowa ( 3 msc starań ) a szwagierka za pierwszym razem .... 3 bardzo dobre kolezanki .kierowniczka itd..... więc dla mnie tamten rok był okropny....;/;/;/ mam nadzieje ze ten 2017 będzie NASZ dziewczyny
Podziel się: