Mika daj znaka z rana jak test.trzymam kciuki!Adunnnia, chyba bede testowac jutro, IUI byla 6 grudnia tak ze 20 grudzien powinien byc ok. Staram sie nie doszukiwac zadnych objawow bo od momentu kiedy zaczelam sie bardziej obeserwowac to mnie zawsze po owulacji ciagnie w podbrzuszu, zawsze bola piersi, zawsze jeden dzina sie zdarzaja jakies mlodosci i gorsze samopoczucie tak ze bym co miesiac robila sobie nadzieje. Do tego jeszcze pierwszy raz bylam stymulowana hormonami w tym miesiacu tak ze nie wiem czego mam sie spodziewac Na przyklad biust mnie boli duzo mniej niz zawsze z czego sie ciesze akurat
Cassiah, w 100% sie z Toba zagadzam. Trzeba jakos zyc, wiadomo ze jest przykro i ma sie dola zwlaszcza jak to wszystko trwa juz dluzej i ja tez bym baaardzo chciala miec dziecko tylko tak jak mowisz- czasem przez to wszystko sie traci lata zycia. Wiadomo sa lepsze i gorsze momenty, ale ja staram sie podchodzic do tego zadaniowo. Starania naturalne pierwszy etap, badania drugi,IUI trzeci, IVF czwarty. I jak nic z tego nie wyjdzie zawsze mozna pomyslec o adopcji albo rzucic to wszytko i wyjechac do Tajlandii i otowrzyc bar na plazy Tez staram sie wszystkiego nie poswiecac i zmieniac zycia bo sie stramamy o dziecko. Na przyklad podczas weekendu zpalanowalam i zakupilam wakacje na marzec, gdzies daleko i gdzies gdzie jest cieplo. I nie chec tego odkladac bo ciaza moze sie akurat zdarzyc . Moze sie tez nie zdarzyc... Jak bym odkladala wszystko to bym nic przez te dwa lata nie zrobila.
Ale sie rozpisalam
reklama
I byłas w invimedzie?Co to za spotkanie babeczki? Jakieś z psychologiem? Takie w Invimedzie też oragnizowali ostatnio.
Tak spotkanie z psychologiem jak sobie poradzic przed swietami np. z zyczeniami o dzidzię..
jolancik
Fanka BB :)
Dziękuję :-) i masz rację cytat pasuje idealnie. Dlatego będę go kontynuować :-)Jolancik, piątka z plusem za kalendarz!
Wiesz, że ja kiedyś miałam ten sam cytat nad forumowym kalendarzem? Pasuje do tego forum idealnie
Pyreczka
Tak mialam zawsze plamienia ale w ostatnim cyklu bralam Utrogestan i plamienia sie nie pojawily. Zobaczymy czy to jednorazowo czy naprawde pomogl. Jesli tak to jednak winien byl progesteron a jesli nie to napewno bede cisnac lekarza o laparo.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A nie myślałas żeby sobie zbadać progesteron na własną rękę?
zuzik85
14 dni po IUI, test negatywny. No trudno, czekam na okres.
Milego dnia dziewczyny!
adunnnia90
[emoji20] [emoji20] [emoji20]14 dni po IUI, test negatywny. No trudno, czekam na okres.
Milego dnia dziewczyny!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
14 dni po IUI, test negatywny. No trudno, czekam na okres.
Milego dnia dziewczyny!
reklama
Podziel się: