reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Adunnnia, chyba bede testowac jutro, IUI byla 6 grudnia tak ze 20 grudzien powinien byc ok. Staram sie nie doszukiwac zadnych objawow bo od momentu kiedy zaczelam sie bardziej obeserwowac to mnie zawsze po owulacji ciagnie w podbrzuszu, zawsze bola piersi, zawsze jeden dzina sie zdarzaja jakies mlodosci i gorsze samopoczucie tak ze bym co miesiac robila sobie nadzieje. Do tego jeszcze pierwszy raz bylam stymulowana hormonami w tym miesiacu tak ze nie wiem czego mam sie spodziewac :) Na przyklad biust mnie boli duzo mniej niz zawsze z czego sie ciesze akurat :)

Cassiah, w 100% sie z Toba zagadzam. Trzeba jakos zyc, wiadomo ze jest przykro i ma sie dola zwlaszcza jak to wszystko trwa juz dluzej i ja tez bym baaardzo chciala miec dziecko tylko tak jak mowisz- czasem przez to wszystko sie traci lata zycia. Wiadomo sa lepsze i gorsze momenty, ale ja staram sie podchodzic do tego zadaniowo. Starania naturalne pierwszy etap, badania drugi,IUI trzeci, IVF czwarty. I jak nic z tego nie wyjdzie zawsze mozna pomyslec o adopcji albo rzucic to wszytko i wyjechac do Tajlandii i otowrzyc bar na plazy :D Tez staram sie wszystkiego nie poswiecac i zmieniac zycia bo sie stramamy o dziecko. Na przyklad podczas weekendu zpalanowalam i zakupilam wakacje na marzec, gdzies daleko i gdzies gdzie jest cieplo. I nie chec tego odkladac bo ciaza moze sie akurat zdarzyc . Moze sie tez nie zdarzyc... Jak bym odkladala wszystko to bym nic przez te dwa lata nie zrobila.

Ale sie rozpisalam :)
Mika daj znaka z rana jak test.trzymam kciuki!

reklama
Tak mialam zawsze plamienia ale w ostatnim cyklu bralam Utrogestan i plamienia sie nie pojawily. Zobaczymy czy to jednorazowo czy naprawde pomogl. Jesli tak to jednak winien byl progesteron a jesli nie to napewno bede cisnac lekarza o laparo.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A nie myślałas żeby sobie zbadać progesteron na własną rękę?

reklama
Jest ok Dziewczyny, tylko teraz musze szybko dostac okres zeby sie wyrobic z IUI przed polowa stycznia bo mam delegacje z pracy.

Anett, kurcze no szkoda. Startujesz z kolejna IUI?

Do góry