Zatem gratulacje!! udało się. Teraz żeby rosłoDziewczyny, wczoraj zrobiłam betę. 10 dni po IUI wynik 10
Teraz zachodzę w głowę czy moze nie za mało?
reklama
Musi się udać nam wszystkim oby jeszcze w tym rokuCzesc. U mnie 3dc bylam wczoraj i gina.@przyszla w sobote 16 dni po iui. Od wczoraj biore clo i 14 ide na monitoring :-) musi sie teraz udac szczesliwych mikolajek Laseczki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sorrka, że tysiac wpisów zrobiłam zamiast jeden
Cassiah - Ty w czwartek IUI a ja ide w czwartek na wlasna reke do zwykłego ginka sprawdzić czy pecherzyk jakiś jest i czy rośnie. Bo jak nie ( a nie jestem stymulowana w tym cyklu ) to z iui w sobote w ty cyklu nici. Chyba bym oszalała gdyby tak się stało..
Cassiah - Ty w czwartek IUI a ja ide w czwartek na wlasna reke do zwykłego ginka sprawdzić czy pecherzyk jakiś jest i czy rośnie. Bo jak nie ( a nie jestem stymulowana w tym cyklu ) to z iui w sobote w ty cyklu nici. Chyba bym oszalała gdyby tak się stało..
adunnnia90
Fanka BB :)
Cassiah to mamy razem w czwartek rano. Trzymam kciuki [emoji4]
Anett zycze pieknego pecherzyka i IUI w sobote [emoji2]
Okragla gratuluje i wzrostu bety zycze [emoji5]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassias, Addunia a o której godzinie mace iui? bede czekała na wieści od Was ja mam podglądanie pecherzyka o 12.15Cassiah to mamy razem w czwartek rano. Trzymam kciuki [emoji4]
adunnnia90
Fanka BB :)
My mamy IUI o 9.30 ale im blizej czwartku tym wiecej nerwow, stresu...przy chwili wolnej w pracy czytam o statystykach, opiniach i coraz bardziej mi smutno...
To rowniez sie dołączam z trzymaniem kcikow za mike[emoji3]
To trochę nas bedzie do testowania przed świętami [emoji5] pisz odrazu po wizycie jak wygladaja Twoje pęcherzyki anett [emoji6]
To trochę nas bedzie do testowania przed świętami [emoji5] pisz odrazu po wizycie jak wygladaja Twoje pęcherzyki anett [emoji6]
Oczywiście napiszę i nie czytaj statstyk. Ja Ci powiem jakie ja znam statystyki: moja przelożona byla miała 2 iui i dwie trafione za 1 razem! o ! i tego się trzymam reszta statystyk mnie nie interesuje hahaMy mamy IUI o 9.30 ale im blizej czwartku tym wiecej nerwow, stresu...przy chwili wolnej w pracy czytam o statystykach, opiniach i coraz bardziej mi smutno...
reklama
Ja juz po, dzieki dziewczyny za kciuki wszystko poszlo sprawnie i szybko. O 11:15 maz oddal spermiki do tiuningu, potem wrocilismy o 14 na inseminacje. Nie robili podgladu pecherzykow tylko odrazu wstrzykiwanie spermy. Pielegniarka pozwolila mezowi wstrzyknac nasienie tak ze niech ma swoj udzial Potem lezenie przez 15 minut i do domu.
To teraz czekamy na czwartek i kolejne dziewczyny!
Okragla, super- gratulacje!
Ludek, no szkoda ale nos do gory i lecimy z nastepna IUI
To teraz czekamy na czwartek i kolejne dziewczyny!
Okragla, super- gratulacje!
Ludek, no szkoda ale nos do gory i lecimy z nastepna IUI
Podziel się: