reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
anett96 z twoich wcześniejszych wpisów wyczytałam że leczymy się w tej samej klinice. Ja u dr Szymańskiej a ty u którego lekarza ??? Trzymam kciuki mooooocno za twoją IUI!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa choć nie bardzo nowa w staraniach (już ponad 7 letnich). 29.11 miałam pierwszą IUI. Za tydzień mam zrobić betaHcg ale czuję że nic z tego brak jakichkolwiek objawów. Do tego jeszcze złapałam strasznego doła dlatego zdecydowałam się napisać. Trzymam kciuki za Was wszystkie i za to by Nasze największe marzenia wreszcie się spełniły

Hej! Ja tez miałam pierwsza IUI 29.11 :) ja oczywiście testuje po swojemu, czyli juz 10dpo zaczynam. A betę zrobię albo po pozytywie albo w 13dpo - w poniedziałek.
Miałaś podany zastrzyk pregnyl lub ovitrelle? Ja miałam 28.11 o 8:30 rano. I po 36h IUI.

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

anett96 z twoich wcześniejszych wpisów wyczytałam że leczymy się w tej samej klinice. Ja u dr Szymańskiej a ty u którego lekarza ??? Trzymam kciuki mooooocno za twoją IUI!!!

no własnie! ja tez trafiłam do Ferti! ja do dr Goncikowskiej. Ta Twoja - widziałam po opiniach jest suuper naprawde ale dostac się do niej... :) dziękuję za kciuki a ja trzymam za Ciebie ! :)

Hej! Ja tez miałam pierwsza IUI 29.11 :) ja oczywiście testuje po swojemu, czyli juz 10dpo zaczynam. A betę zrobię albo po pozytywie albo w 13dpo - w poniedziałek.
Miałaś podany zastrzyk pregnyl lub ovitrelle? Ja miałam 28.11 o 8:30 rano. I po 36h IUI.

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Bertha trzymam kciuki juz za Twoje testowanie!

Bertha. Ja podałam sobie zastrzyk Ovitrelle o godz. 14 w poniedziałek 28.11 a o godz. 11.30 we wtorek miałam IUI. A owulacje czułam w nocy z 29.11 na 30.11. Mam zrobić bete za 15 dni od IUI czyli kiedy? we wtorek 13.12 czy w środę 14.12 bo już sama nie wiem jak?!

Bertha. Ja podałam sobie zastrzyk Ovitrelle o godz. 14 w poniedziałek 28.11 a o godz. 11.30 we wtorek miałam IUI. A owulacje czułam w nocy z 29.11 na 30.11. Mam zrobić bete za 15 dni od IUI czyli kiedy? we wtorek 13.12 czy w środę 14.12 bo już sama nie wiem jak?!

Chyba środa 14.12. kciuki :) nie bedziesz testowac wczesniej? :) twardo czekasz do terminu bety? :)

reklama
Do góry