reklama
anett96 z twoich wcześniejszych wpisów wyczytałam że leczymy się w tej samej klinice. Ja u dr Szymańskiej a ty u którego lekarza ??? Trzymam kciuki mooooocno za twoją IUI!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa choć nie bardzo nowa w staraniach (już ponad 7 letnich). 29.11 miałam pierwszą IUI. Za tydzień mam zrobić betaHcg ale czuję że nic z tego brak jakichkolwiek objawów. Do tego jeszcze złapałam strasznego doła dlatego zdecydowałam się napisać. Trzymam kciuki za Was wszystkie i za to by Nasze największe marzenia wreszcie się spełniły
Hej! Ja tez miałam pierwsza IUI 29.11 ja oczywiście testuje po swojemu, czyli juz 10dpo zaczynam. A betę zrobię albo po pozytywie albo w 13dpo - w poniedziałek.
Miałaś podany zastrzyk pregnyl lub ovitrelle? Ja miałam 28.11 o 8:30 rano. I po 36h IUI.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
no własnie! ja tez trafiłam do Ferti! ja do dr Goncikowskiej. Ta Twoja - widziałam po opiniach jest suuper naprawde ale dostac się do niej... dziękuję za kciuki a ja trzymam za Ciebie !anett96 z twoich wcześniejszych wpisów wyczytałam że leczymy się w tej samej klinice. Ja u dr Szymańskiej a ty u którego lekarza ??? Trzymam kciuki mooooocno za twoją IUI!!!
Bertha trzymam kciuki juz za Twoje testowanie!Hej! Ja tez miałam pierwsza IUI 29.11 ja oczywiście testuje po swojemu, czyli juz 10dpo zaczynam. A betę zrobię albo po pozytywie albo w 13dpo - w poniedziałek.
Miałaś podany zastrzyk pregnyl lub ovitrelle? Ja miałam 28.11 o 8:30 rano. I po 36h IUI.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Bertha. Ja podałam sobie zastrzyk Ovitrelle o godz. 14 w poniedziałek 28.11 a o godz. 11.30 we wtorek miałam IUI. A owulacje czułam w nocy z 29.11 na 30.11. Mam zrobić bete za 15 dni od IUI czyli kiedy? we wtorek 13.12 czy w środę 14.12 bo już sama nie wiem jak?!
Cassiah
Ja dzis o 23:00 dostalam zastrzyk a iui bedzie po 36h czyli w czwartek o 11:00
Dobrej nocy babeczki :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrej nocy babeczki :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Ja dzis o 6:00 zastrzyk. IUI jutro [emoji5]
Bertha trzymam kciuki
Cassiah powidzenia jutro! [emoji4] [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha trzymam kciuki
Cassiah powidzenia jutro! [emoji4] [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Chyba środa 14.12. kciuki nie bedziesz testowac wczesniej? twardo czekasz do terminu bety?Bertha. Ja podałam sobie zastrzyk Ovitrelle o godz. 14 w poniedziałek 28.11 a o godz. 11.30 we wtorek miałam IUI. A owulacje czułam w nocy z 29.11 na 30.11. Mam zrobić bete za 15 dni od IUI czyli kiedy? we wtorek 13.12 czy w środę 14.12 bo już sama nie wiem jak?!
reklama
Podziel się: