reklama
Czesc. U mnie 3dc bylam wczoraj i gina.@przyszla w sobote 16 dni po iui. Od wczoraj biore clo i 14 ide na monitoring :-) musi sie teraz udac szczesliwych mikolajek Laseczki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Okrągła ja w 14 dniu po mialam 2.0 wiec u mnie to bylo dno. U ciebie jest wiecej zrob bete za dwa dni i sprzawdz czy jest tendencja wzrostowa. Trzymam kciuki mocno [emoji38]Dziewczyny, wczoraj zrobiłam betę. 10 dni po IUI wynik 10
Teraz zachodzę w głowę czy moze nie za mało?
adunnnia90
Fanka BB :)
Przeczytalam obydwie [emoji4] naprawde polecam [emoji2]Heej, wpadłam na chwilę...
Psycholog to bardzo dobry pomysł!
W oczekiwaniu na wizytę polecam dwie bardzo dobre książki świetnej psycholog zajmującej się problemem niepłodności.
Dla staraczek lektura obowiązkowa!!!
1. Bogda Pawelec "Niepłodność - pomoc medyczna i psychologiczna"
2. Bogda Pawelec " Czekając na bociana, opowieści terapeutyczne o niepłodności".
Kosztują nie wiele, a dostarczają dużą wiedzę na temat niepłodności, IUI, przyczyn siedzących w "naszych głowach". POLECAM!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
Dziewczyny mam do wydania:
* test owulacyjny Facelle Rossmamm - 06.2018
* luteina dopochwowa 50mg 90 tabl. - 04.2017
*clostilbegyt 50mg 5 tabl. - 07.2019
* encorton 10mg
8 tabl. - 07.2018
11 tabl. - 12.2017
* kwas foliowy
50 tabl. - 10.2017
60 tabl. - 05.2018
Wiadomosci tylko na priv
Kath poczekaj jeszcze z luteiną/encortonem i kwasem foliowym. Ostatnie na koniec czasem mówią, żeby jeszcze brać a do pierwszyc dwóch możesz wrócić w każdej chwili.
Dziewczyny, wczoraj zrobiłam betę. 10 dni po IUI wynik 10
Teraz zachodzę w głowę czy moze nie za mało?
Powyżej 5 to pozytywny wynik. Także powoli można Ci gratulować Teraz oby prawidłowo szło w górę))
Cześć dziewczynki.ja jestem z Wrocławia. Długo się już staracie? W jakich klinikach? My prawie 1,5 roku. Strasznie się boję, że się nie uda – w zasadzie szukam wspracia na forum. Bo nawet nie wiem od czego zacząć. Wstępnie zapisałam się do Invimedu we Wrocławiu do Trzeciaka. Co sądzicie, któraś z Was się leczy u niego? Jak wygląda pierwsza wizyta? Dzięki z góry.
Witaj Martina. My staraliśmy się z lekarzami ~3 lata. Jestem też z Wrocławia ale korzystamy z kliniki Invicta. My jednakże poszliśmy w kierunku ivf bo kiedy trafiliśmy przypadkiem do kliniki to na iui bylo już trochę za późno i szkoda nam było marnować czas na mikroskopijną szansę w naszym wypadku. O Invimedzie tylko słyszałam, ale opinii brak. Jednak zewsząd wychodzą zadowolone kobiety, więc trzeba mieć nadzieję, że się rafiło dobrze Podstawa to dobra diagnostyka. Tu Ci każdy z własnego doświadczenia podpowie o jakie badania gnębić lekarzy, bo oni czasem się sami nie domyślają Tymczasem napisz jakie problemy u was do tej pory wykryto, jakie badania przeszliście?
Zaglądam do was regularnie, piszę mniej bo u nas lekka stagnacja oczekująca. Trzymam kciuki za wszystkie zabiegi i te co na dniach były, i te co będą. A tym, które już po pozytywnych testach życzę wysokic wzrostów
katharina203
Kath poczekaj jeszcze z luteiną/encortonem i kwasem foliowym. Ostatnie na koniec czasem mówią, żeby jeszcze brać a do pierwszyc dwóch możesz wrócić w każdej chwili.
Z testu napewno nie skorzystam ani z clo bo mam 5 zamrozonych blastocyst...a kw foliowy przyjmuje w femibionie i taki zwykly folik mialam odstawic
Powyżej 5 to pozytywny wynik. Także powoli można Ci gratulować Teraz oby prawidłowo szło w górę))
Witaj Martina. My staraliśmy się z lekarzami ~3 lata. Jestem też z Wrocławia ale korzystamy z kliniki Invicta. My jednakże poszliśmy w kierunku ivf bo kiedy trafiliśmy przypadkiem do kliniki to na iui bylo już trochę za późno i szkoda nam było marnować czas na mikroskopijną szansę w naszym wypadku. O Invimedzie tylko słyszałam, ale opinii brak. Jednak zewsząd wychodzą zadowolone kobiety, więc trzeba mieć nadzieję, że się rafiło dobrze Podstawa to dobra diagnostyka. Tu Ci każdy z własnego doświadczenia podpowie o jakie badania gnębić lekarzy, bo oni czasem się sami nie domyślają Tymczasem napisz jakie problemy u was do tej pory wykryto, jakie badania przeszliście?
Zaglądam do was regularnie, piszę mniej bo u nas lekka stagnacja oczekująca. Trzymam kciuki za wszystkie zabiegi i te co na dniach były, i te co będą. A tym, które już po pozytywnych testach życzę wysokic wzrostów
katharina203
Z testu napewno nie skorzystam ani z clo bo mam 5 zamrozonych blastocyst...a kw foliowy przyjmuje w femibionie i taki zwykly folik mialam odstawicKath poczekaj jeszcze z luteiną/encortonem i kwasem foliowym. Ostatnie na koniec czasem mówią, żeby jeszcze brać a do pierwszyc dwóch możesz wrócić w każdej chwili.
Cassiah
U mnie dzich pecherzyk 19mm, endo 9,5mm. Wieczorem zastrzyk z Oviterelle i iui w czwartek rano
Martina witaj na forum. Napisz cos o sobie.
My sie staramy 24 cykl. Obydwoje jestesmy pozornie zdrowi. Juz mialam za soba jedna nieudana iui, teraz podchodze do drugiej.
Okragła serdeczne gratulacje. Kciuki za mega wzrost bety.
Evel kciuki za nowy cykl, do konca roku zajdziesz!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Martina witaj na forum. Napisz cos o sobie.
My sie staramy 24 cykl. Obydwoje jestesmy pozornie zdrowi. Juz mialam za soba jedna nieudana iui, teraz podchodze do drugiej.
Okragła serdeczne gratulacje. Kciuki za mega wzrost bety.
Evel kciuki za nowy cykl, do konca roku zajdziesz!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
W mojej bibliotece nie ma - spróbuję znalezc w nece moze sa w wersji pdf bo zanim bym kuiła.. ja lubie wszystko szybkoPrzeczytalam obydwie [emoji4] naprawde polecam [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Martina witaj na forum. Ja jestem z wawy i trafiłam do trzeciej kliniki - fertimedica i dopiero tu poczułam się dobrze my staramy sie 2 lata po roku poroniłam w 7 tyg. jestem po 1 iui i w sobote jak bedzie all ok kolejnaCześć dziewczynki.ja jestem z Wrocławia. Długo się już staracie? W jakich klinikach? My prawie 1,5 roku. Strasznie się boję, że się nie uda – w zasadzie szukam wspracia na forum. Bo nawet nie wiem od czego zacząć. Wstępnie zapisałam się do Invimedu we Wrocławiu do Trzeciaka. Co sądzicie, któraś z Was się leczy u niego? Jak wygląda pierwsza wizyta? Dzięki z góry.
Podziel się: